• چهارشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۳:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400112721413

مدیر کل آموزش و پرورش استان خبر داد

افزایش ١١ برابری جذب دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی

افزایش ١١ برابری جذب دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: اقدامات مناسبی در حوزه آموزش، توانمندسازی و جذب نیروی انسانی در استان اجرایی شده است؛ به گونه‌ای که تعداد دانشجویان جذب شده دانشگاه فرهنگیان استان طی چهار سال گذشته با افزایش ۱۱ برابری به جذب ۲۲۱۲ دانشجو در سال جاری ارتقا یافته است.

قاسمعلی خدابنده در نشست مشترک وزیر آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه اظهار کرد: آموزش و پرورش خراسان رضوی با یک میلیون و ۴۲۰ هزار دانش‌آموز دستگاه پهن‌پیکر و گسترده‌ای است که تلاش می‌کند خدمات خود را با کیفیت و مطلوب در اقصی‌نقاط استان ارائه کند.

وی افزود: یکی از اولویت‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت استان تحقق عدالت آموزشی است. عدالت آموزشی محقق نمی‌شود مگر اینکه ما بتوانیم فضای آموزشی و پرورشی مناسب در کنار نیروی انسانی مناسب و باکیفیت را در مناطق مختلف استان برای دانش‌آموزان فراهم آوریم.

خدابنده عنوان کرد: از ابتدای سال تحصیلی جاری تا کنون ۳۱۰ پروژه با بیش از ۱۳۰۰ کلاس درس و همچنین فضاهای ورزشی، فرهنگی، نمازخانه و دارالقرآن در سراسر استان به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: در چند سال اخیر بالاترین جذب کمک‌های خیرین نیک‌اندیش را در حوزه مدرسه‌سازی شاهد بوده‌ایم و خوشبختانه درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی در استان از ۳۳ به ۱۹ درصد کاهش یافته است.

وی‌ تصریح کرد: در آزمون استخدامی پیش رو ۱۰ درصد از سهمیه آموزش و پرورش سراسر کشور با جذب ۳۵۰۰ نیروی انسانی به خراسان رضوی اختصاص یافته است.

در استان مدارسی دایر است که فقط یک دانش‌آموز دارد

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: در راستای برقراری عدالت آموزشی تلاش کردیم در استان هیچ دانش‌آموزی حداقل به خاطر عدم ارائه خدمات توسط آموزش و پرورش از تحصیل باز نماند. بر همین اساس در حال حاضر در استان مدارسی دایر است که فقط یک دانش‌آموز دارد. 

وی افزود: بالغ بر ۷۰ هزار دانش‌آموز اتباع خارجی در آموزش و پرورش خراسان رضوی مشغول تحصیل هستند که تلاش کردیم عدالت آموزشی را نه تنها برای دانش‌آموزان ایرانی بلکه برای اتباع خارجی که در استان ما حضور دارند، عملیاتی کنیم و بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری شرایط ادامه تحصیل آنان را فراهم نموده‌ایم.

خدابنده تاکید کرد: در تمام نقاط مرزی و مناطق عشایری و کمتر برخوردار تلاش نموده این خدمات آموزش و پرورش را در نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران جاری کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اضافه کرد:
آموزش ‌و پرورش در حوزه فرهنگی و تربیتی خوش درخشیده است. ما در مجموعه دستگاه تعلیم و تربیت استان با اولویت قرار دادن ترویج فرهنگ ایثار، شهادت در جامعه و در بین دانش‌آموزان اقدامات بسیار خوبی را اجرایی کرده است.

۱۷ مرکز شهیدپژوهی در استان دایر است

خدابنده ادامه داد: ۱۷ مرکز شهیدپژوهی در استان دایر است که در این مراکز کتابخانه‌های تخصصی در خصوص فرهنگ ایثار و شهادت، زندگینامه و وصیت نامه شهدا در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. همچنین تنها در یک مرحله ۶۵ جلد کتاب از اقدامات پژوهشی دانش‌آموزان در حوزه شهید و شهادت را چاپ و منتشر کرده‌ایم.

وی گفت: در حوزه مدال‌آوری و کسب رتبه‌های برتر در المپیادهای علمی، فرهنگی، هنری، قرآنی و مهارتی و همچنین ارتقای جایگاه استان در کنکور سراسری با برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته شرایط بسیار خوبی رقم خورد و به همین دلیل آموزش و پرورش استان در زمره استان‌های برتر کشور قرار گرفته است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: برگزاری یادمان‌ها و یادواره‌های شهدا، نام‌گذاری هر کلاس به نام یک شهید، نصب زندگی‌نامه و وصیت‌نامه شهدا بر سردر کلاس‌ها جهت آشنایی دانش‌آموزان با سیره، وصیتنامه و زندگینامه شهدا از دیگر اقدامات دستگاه تعلیم و تربیت استان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده است.

شرکت ۲۲۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی استان در نهضت حفظ جز سی‌ام قرآن کریم

خدابنده با اشاره به اینکه بیش از ۲۲۰ هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی استان در نهضت حفظ جز سی‌ام قرآن کریم ثبت نام نموده و بسیاری از ایشان موفق به حفظ قرآن شده‌اند، افزود: با صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط مقام معظم رهبری کارگروه و اتاق فکری با حضور نخبگان، طلاب فاضل و جوان در آموزش و پرورش استان تشکیل و به تحلیل این بیانیه پرداخته شد و بر اساس سه محور خودباوری، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی که رهبری فرمودند، مواردی را از بیانیه گام دوم احصا کردیم.

بر اساس گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، وی ادامه داد: باید اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی را در طول چهار دهه گذشته برای دانش‌آموزان تبیین کنیم. بر اساس هفت راهبرد مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم مطرح کردیم که ۲ مورد آن یعنی موضوع علم و پژوهش و همچنین اخلاق و معنویت به صورت اختصاصی به آموزش و پرورش مربوط می‌شود و در این زمینه راهکارهای اجرایی را هموار کردیم.

خدابنده اضافه کرد: همچنین در راستای اجرا و تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مجموعه دستگاه تعلیم و تربیت استان کارگروهی ویژه تشکیل شده و برنامه‌های مختلفی در جهت چرخش‌های تحول‌آفرین احصا شده از سند به منظور ارائه آموزش و پرورش با کیفیت با توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اهداف نظام جمهوری اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha