حسین جهانگیری در آیین تجلیل از خیرین و نیکوکاران برتر شهرستان بندرانزلی اظهار کرد: کمیته امداد ۲۲ روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ به دستور امام خمینی(ره) تاسیس شد و ۴۳ سال است که در خدمترسانی به اقشار آسیبپذیر و نیازمند قدم برمیدارد و به دنبال این است که خانوادههای عزتمند نیازمند از مواهب انقلاب اسلامی بهرهمند شده و مسیر توانمندی را طی کنند.
وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد تلاش میکند از هر فرصتی استفاده کند تا این محرومیت تا جایی که امکان دارد برطرف شود، افزود: در این راستا از همه ظرفیتها استفاده میکنیم که یکی از این ظرفیتها مجموعه خیرین هستند که با کمیته امداد دغدغه مشترک برای رفع محرومیتهای جامعه دارند.
جهانگیری تصریح کرد: کمیته امداد به عنوان یک سازمان و نهاد خیریه در طول چهار دهه گذشته طرحهایی داشته که نه فقط در ایران بلکه در جهان زبانزد بوده و تلاش میکنیم از هر مسیری برای توسعه خیررسانی در جامعه و کمکی که اثربخش باشد استفاده کنیم.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گیلان با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در سطح استان تحت پوشش خدمات کمیته امداد هستند، گفت: از جمله منابع تامین اعتبار کمیته امداد بخشی از منابع دولتی است بخشی از عنایات رهبری و بخشی از منابع مردمی است.
وی با اشاره به جمعیت دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان، تاکید کرد: کسانی که به صورت مستقیم و مستمر به کمیته امداد کمک میکنند بیش از ۳۰۰ هزار نفر نیستند، یعنی ۱۰ درصد از افراد جامعه به خیریهها کمک میکنند و باید تلاش کنیم تا فرهنگ نیکوکاری را هر چه بیشتر در جامعه تسری دهیم.
جهانگیری با بیان اینکه کمیته امداد به دنبال طرحهای نوین است، تصریح کرد: تلاش میکنیم فضای تبادل اطلاعات و کمکها در قالب نرمافزار در بستر الکترونیک را فراهم کنیم و پرداخت غیرحضوری مزایایی دارد از آن جمله استهلاک پول ملی نخواهیم داشت، آلودگی نخواهیم داشت همچنین فرآیند پرداخت تا زمانی که به دست نیازمندان برسد در آن مشخص است.
وی گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ نفر به عنوان بیمار و زمینگیر داریم و در حدود ۱۶۰۰ نوعروس و بیش از ۱۰۰۰ فاقد مسکن و ۱۳ هزار ایتام و محسنین تحت پوشش خدمات کمیته امداد گیلان هستند که تلاش میکنیم کمکهای اهدایی شما در هر زمینهای که مایل هستید هزینه شود و تلاش بر شفافسازی داریم.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گیلان با اشاره به اینکه شبکههای مردمی میتواند بسیار به ما کمک کند، تاکید کرد: در چهار حوزه زمینه حضور شبکههای مردمی وجود دارد که شامل اکرام ایتام با ۱۳ هزار نفر تحت پوشش است و بالغ بر ۴۰ هزار نفر در این حوزه کمک میکنند، صدقات مردمی که به سمت الکترونیکی هدایت می شود، زکات که با توجه به فعالیت دبیرخانه زکات کشور به نفع نیازمندان در این زمینه تلاش میکنیم و مراکز نیکوکاری که بالغ بر ۲۶۰ مرکز تاکنون تاسیس شده است.
جهانگیری ادامه داد: سه جشن ملی و مذهبی بزرگ داریم که شامل جشن نیکوکاری در اسفندماه، جشن رمضان و جشن عاطفه ها در زمان بازگشایی مدارس است و با حضور مردمی انجام میشود.
حجتالاسلام والمسلمین عباس صباحی، رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی نیز ضمن تبریک میلاد امیرالمومنین(ع)، اظهار کرد: یکی از انتظاراتی که حضرت علی(ع) از شیعیان دارد بذل در راه ولایت است.
وی تصریح کرد: برای بذل در راه ولایت هر کس با توجه به توان خودش میتواند در این زمینه حضور پیدا کند که قطعا دستگیری از نیازمندان و نیکوکاری یکی از این موارد است و قطعا هر کسی توفیق حضور در این راه را نخواهد داشت.
شهروندان انزلی بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال زکات دادند
واحد موحدی فر، رئیس کمیته امداد شهرستان بندرانزلی نیز در حاشیه این مراسم، با اشاره به عملکرد ۱۰ ماهه این اداره، اظهار کرد: تعداد خیرین خانگی و صندوق های کوچک در سطح شهرستان ۱۱ هزار و ۲۵۹ مورد است.
وی با اشاره به اینکه ۸۷ نفر فرزندان ایتام و ۲۰۳ نفر فرزندان محسنین هستند، گفت: ۱۹۱۸ نفر تعداد حامیان این فرزندان در بندر انزلی هستند که سرانه دریافتی فرزندان ایتام در این مدت بالغ بر ۹ میلیون ریال و سرانه درآمد فرزندان محسنین بالغ بر چهار میلیون ریال بوده است.
رئیس کمیته امداد بندرانزلی با اشاره به درآمد حاصل از صدقات طی ۱۰ ماه امسال اظهار کرد: در این مدت نیکوکاران بندر انزلی بالغ بر ۹ میلیارد ریال صدقه داده اند همچنین درآمد حاصل از زکات در این مدت بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال بوده است.
به گزارش ایسنا، در این مراسم علاوه بر تجلیل از ۵۰ نیکوکار شهرستان بندر انزلی از کد QR کمیته امداد برای پرداخت سریع و آسان صدقات رونمایی شد
انتهای پیام
نظرات