• یکشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400112418892

مشهد سردتر می‌شود

مشهد سردتر می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی می‌شود میانگین دمای فردا در مشهد، ۸ درجه بالای صفر باشد و در پایان هفته به منفی ۵ درجه برسد.

آیدا فاروقی در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت جوی استان اعلام کرد: انتظار داریم به خصوص طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه در مناطقی از جمله ارتفاعات هزار مسجد، بارش‌های پراکنده باران و برف را داشته باشیم. برای مناطق مستعد نیز تشکیل مه و کاهش میدان دید را نیز پیش‌بینی می‌کنیم.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: همچنین فردا بر سرعت وزش باد افزوده می‌شود، به طوری که در مناطق مستعد جنوب استان، وزش باد شدید و موقتی دور از انتطار نیست.

فاروقی گفت: از فردا مجددا دمای هوا کاهش پیدا می‌کند و تا روزهای پایانی هفته هوای سرد ماندگار است. همچنین پیش‌بینی می‌شود میانگین دمای فردا در مشهد، ۸ درجه بالای صفر باشد و در پایان هفته به منفی ۵ درجه برسد.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته خوشاب با کمینه دمای منفی ۴ درجه سردترین و بردسکن با بیشینه دمای ۱۶ درجه گرم ترین مناطق استان بوده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha