به گزارش ایسنا، بنابر اعلام تیم یار، هدف اول آن هم معرفی و توسعه نرمافزارهای ارتباطی بود. این مجموعه کمی بعد، در سال 2016 با تغییر نام به G Suite دوباره متولد شد و امروز با نام تجاری Google Workspace در جهان شناخته میشود. اما فضای کار گوگل چیست و چه ابزارهایی دارد؟
اگر بخواهیم بهشکلی خلاصه بیان کنیم، فضای کار گوگل، ترکیبی از ابزارهای موجود گوگل است که برای ساده کردن ارتباط میان اعضای تیمهای کاری بهینهسازی شدهاند؛ مجموعهای از ابزارهای پردازش ابری، مدیریت پروژه، تولید محتوا، نرمافزاهای ارتباطی تصویری و صوتی. ابزارهای محیط کار گوگل عبارتند از: Gmail، Contacts، Calendar، Meet، Currents، Drive، Docs.
اما سوال اینجاست، آیا میتوان نرمافزار گوگل ورک اسپیس را یک «فضای کار دیجیتال» دانست؟
تعریف فضای کار
تقریبا در اطرافمان کسی را نمیشناسیم که به ساعتهای کاری منطعف و کار از محل دلخواه خودش علاقهای نداشته باشد. یا کسی ساعتها ماندن در ترافیک را برای رسیدن به محل کارش دوست داشته باشد. اما با اینحال مردم جهان همواره بخش بزرگی از دقایق ارزشمند خود را بهناچار به این شکل تلف میکنند. فضای کار دیجیتال، پاسخ تکنولوژی به این مشکل بشریست. پاسخی که با استفاده از فناوریهایی مثل پردازش و رایانش ابری، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، و یادگیری ماشینی نیاز به حضور فیزیکی را در دفترهای کاری شرکتها کاملا برطرف کرده است.
فضای کار دیجیتال یا محیط کار دیجیتال را میتوان اینطور تعریف کرد: «استفاده از فناوریهای در دسترس برای دیجیتالی کردن کل فرایندهای کاری و نوع انجام آنها».
شما میتوانید با استفاده از محیط کار دیجیتال از هرجایی در دنیا وظایف کاری خود را فقط با یک دستگاه متصل به اینترنت انجام دهید. فضاهای کاری دیگر محدود به دفاتر فیزیکی مستقر در مکانی مشخص نیستند. آنها امروز تبدیل به فضایی شدهاند که از همهجا قابل دسترس و استفاده توسط تمام کارکنان هستند.
با استفاده از فضای کار دیجیتال استخدام کارکنان دیگر محدود یه یک شهر، استان یا حتی کشور نیست و محدوده استخدام کارکنان به وسعت تمام جهان درآمده است.
حال سوال اینجاست، مجموعه امکانات ارتباطی گوگل ورک اسپیس آیا توان پاسخگویی به تمام نیازهای یک کسبوکار را برای جایگزینی دفتر کار فیزیکی با فضای کار دیجیتال برآورده میکند؟ جواب به احتمال زیاد، خیر است. نرمافزارهای موجود در گوگل ورک اسپیس بیشتر بهعنوان ابزارهای ارتباطی و مدیریت تولید محتوا شناخته میشوند، اما برای انجام کارهای روزمره واحدهای مختلف یک کسبوکار، مثل امور مالی و حسابداری، پرسنلی یا مدیریت فرایندهای تولید و انبار و ارتباط با مشتریان، عملا کارایی ندارند.
فضای کار تیمیار، فناوری نوین کار دیجیتال
فضای کار تیمیار، یک نرمافزار جامع مدیریت فرایندهای کسبوکار است که علاوه بر ابزارهای ارتباطی و مدیریت پروژه گوگل ورک اسپیس، تمام نرمافزارهای مالی، حسابداری، انبار، تولید، خرید، فروش، بازاریابی، ارتباط با مشتریان، خدمات پس از فروش، سایتساز، مدیریت فروشگاه اینترنتی، پرسنلی و... سازمان را در دل خود جای داده است. نرمافزاری که به سازمانها و کسبوکارهای صنعتی و غیرصنعتی امکان میدهد کلیه فرایندهای خود را یکپارچه، چابک و دیجیتالی کنند.
این محیط کار دیجیتال میتواند برای مدیریت یک استارتآپ با دو یا سه نفر پرسنل یا سازمانی با صدها نفر کارمند، به کار رود.
چرا فضای کار تیمیار؟
اول فضای کار تیمیار از گوگل ورک اسپیس و سایر نرمافزارهایی که با عنوان محیط کار دیجیتال در جهان وجود دارند، بسیار کاملتر است. امکانات این نرمافزارها تنها بخش کوچکی از فضای کار تیمیار را تشکیل میدهند.
دوم فضای کار تیمیار قابل توسعه و سفارشیسازی مطابق نیاز کسبوکار شماست، درحالیکه گوگل ورک اسپیس و نرمافزارهای مشابه آن چنین امکانی ندارند.
سوم فضای کار تیمیار بسیار بهصرفهتر از گوگل ورک اسپیس است. محیط کار تیمیار با قیمتی ریالی و بسیار بهصرفه در مقایسه با گوگل ورک اسپیس و البته در مقایسه با اجارههای کلان دفترهای کار فیزیکی عرضه میشود.
چهارم فضای کار تیمیار یک نرمافزار مستقل و بومی با پشتیبانی مستقر در کشور است. این یعنی، برخلاف گوگل ورک اسپیس، محیط کار تیمیار تحریمناپذیر و با پشتیبانیای همواره در دسترس و تابع قوانین کشور است.
انتهای رپرتاژ آگهی