• دوشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400111813861
  • خبرنگار : 50006

افتتاح ۲ طرح بهسازی و اصلاح خطوط برق روستاهای اهر

افتتاح ۲ طرح بهسازی و اصلاح خطوط برق روستاهای اهر

ایسنا/آذربایجان شرقی به‌مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه‌ی فجر و با حضور مسئولان اهر دو طرح بهسازی و اصلاح شبکه فشار ضعیف برق در روستاهای این شهرستان افتتاح شد.

احمد فتحی، رئیس اداره برق شهرستان اهر در حاشیه‌ی این مراسم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران ۱۰۰ درصد روستاهای این شهرستان از نعمت برق بهره‌مند شده‌اند.

وی، از اجرای طرح بهارستان در جهت بهسازی، اصلاح ضعف ولتاژ و حذف سیم مسی و جایگزینی آن با کابل خودنگهدار در روستاهای اهر خبر داد و افزود: در آینده‌ای نزدیک شاهد اجرای طرح ملی بهارستان در کلیه‌ی روستاهای این شهرستان خواهیم بود. 

فتحی همچنین گفت: طرح ملی بهارستان در دو روستا با مجموع اعتبار ۱۳ میلیارد و ۵۰۷ میلیون ریال به ترتیب در روستای نقدوز ۶ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال و شاهوردی قشلاقی ۷ میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال اجرا شد که امروز شاهد افتتاح این طرح‌ها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده اجرای طرح بهسازی در ۹ روستای دیگر شهرستان با عقد قرارداد با پیمانکار آغاز و تاکنون از این تعداد در دو روستای رشت آباد جدید با ۸۰۰ میلیون تومان و صومعه لو با ۶۵۰ میلیون تومان اعتبار مراحل پایانی طرح در حال انجام است که به‌زودی شاهد افتتاح این طرح‌ها نیز خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha