• یکشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۰:۵۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400111713346
  • خبرنگار : 50477

دستیار استاندار گلستان مطرح کرد

نقش مدارس دینی اهل سنت در ترویج فرهنگ وحدت

نقش مدارس دینی اهل سنت در ترویج فرهنگ وحدت

ایسنا/گلستان دستیار استاندار گلستان در امور اقوام و مذاهب در بازدید دو روزه خود از شرق استان گلستان با مدیران و طلاب مدارس دینی اهل سنت گلستان دیدار و بر نقش این مدارس در ترویج فرهنگ وحدت تاکید کرد.

 با حضور دکتر علی محمد زنگانه در راس مدیریت استان گلستان فارغ از همه نگاههای سیاسی و گروهی و نقدها و تمجیدها اتفاق مثبتی که در استان گلستان برای نخستین بار رقم خورد ارتقای جایگاه مشاور اهل سنت از یک پست تشریفاتی به دستیار استاندار در امور اقوام و مذاهب به عنوان یک پست عملیاتی و راهبردی در سطح استان بود. 

آنچه در حکم دستیار استاندار گلستان در حوزه اقوام و مذاهب آمده است علاوه بر آنکه با دقت و ظرافت به ظرفیت اقوام در کنار ظرفیت مذاهب توجه شده بود، انتخاب رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان به این سمت بود که نشان داد می شود به جای انتصاب صرفا یک بزرگ و معتمد قومی یا مذهبی فردی را که حوزه تحصیلات و تجربیات عملکردی اش در این حوزه روشن است به این مسند گمارد که بعد از چند سال بتوان خروجی این اقدام را نیز به صورت ملموس مشاهده کرد.

حضور جدی دستیار استاندار گلستان در موضوعات چند ماه پیش شرق استان با نگاهی فرهنگی، ریشه ای و به دور از هیاهو از همان ابتدا نشان داد بر خلاف آنچه برخی در تلاش هستند تا اقوام و مذاهب را یک تهدید در منطقه نمایش دهند این دو مولفه از مزیت های رقابتی فرهنگی و از بهترین فرصت های استان گلستان برای  پیشرفت است.

نقش حوزه های علمیه اهل سنت در توسعه فرهنگ وحدت

نقش حوزه های علمیه اهل سنت در توسعه فرهنگ وحدت

از این رو روز گذشته دکتر حسن بیارجمندی در ادامه انجام رسالت و ماموریت های خود با حضور در شهرستانهای کلاله و مراوه تپه ضمن دیدار با فرمانداران و مدیران ارشد این دو شهرستان در مدارس دینی اهل سنت این مناطق حضور پیدا کرده و با طلاب و مدیران این حوزه ها دیدار و گفت و گو کرد. 

دستیار اقوام و مذاهب استاندار گلستان در جمع طلاب علوم دینی ربانیه چنارلی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه بدون تردید طلایه دار حرکت های امیدبخش در میان مردم هستند، افزود: در دهه فجر انقلاب اسلامی بیش از هر زمانی نیازمند ترویج روح امید به کالبد جامعه هستیم که در این مسیر نقش طلاب و روحانیون، معتمدین و بزرگان برجسته و انکار ناپذیر است.

دکتر حسن بیارجمندی با بیان اینکه وحدت و همدلی سالهاست در خطه گلستان به لطف و هوشمندی مردم و علمای شیعه و سنی برقرار است، خاطرنشان کرد: در جنگ روایت ها امروز دشمن به دنبال آن است که تصویر و روایتی نادرست از شرایط کشور و استانهایی همچون گلستان به دنیا مخابره کند زیرا می داند هیچ شمشیری برنده تر از تفرقه برای ضربه زدن به اسلام و نظام اسلامی وجود ندارد.

نقش حوزه های علمیه اهل سنت در توسعه فرهنگ وحدت

نقش حوزه های علمیه اهل سنت در توسعه فرهنگ وحدت

به گزارش ایسنا دکتر حسن بیارجمندی در این سفر دو روزه با دکتر فرهاد شیبک فرماندار کلاله، جمعی از مدیران شهرستان کلاله، مهندس لقمان قربانی فرماندار مراوه تپه و مدیران و طلاب حوزه های علمیه اهل سنت دیدار و از چندین پروژه در مناطق محروم شهرستان مراوه تپه نیز بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha