• یکشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1400111713154
  • خبرنگار : 71049

/بازتاب انقلاب اسلامی ایران در آثار اندیشمندان جهان/

یک استاد دانشگاه:باید از پتانسیل رسانه‌ها برای شناساندن ایران به افکار عمومی آمریکا استفاده کرد

یک استاد دانشگاه:باید از پتانسیل رسانه‌ها برای شناساندن ایران به افکار عمومی آمریکا استفاده کرد

استاد دانشگاه تهران گفت: نیاز است تا برای نسل جوان آمریکا و در افکار عمومی این کشور بیش از پیش از پتانسیل رسانه‌ها برای شناساندن ایران استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، احسان شاه قاسمی، استاد دانشگاه تهران در همایش بازتاب انقلاب اسلامی ایران در آثار اندیشمندان جهان که روز یکشنبه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: با وقوع انقلاب یک رویداد مهم در شرق رخ داد و طوفانی از مطالب رسانه ای درباره ایران در آمریکا مطرح شد. ماجرای گروگانگیری تاثیر منفی بر افکار عمومی مردم آمریکا گذاشت.
وی افزود: پیمایشی انلاین در جامعه امریکا انجام دادم و پاسخ ها را دسته بندی کردم و تحلیل کردم. نگرش های منفی امریکا به مردم ایران در نتیجه رویدادهای سیاسی است و تبلیغات دستگاه سیاست خارجی ما در این رابطه بسیار مهم است. اما حدود ۴۰ درصد از مردم امریکا نگرش منفی داشتند و از این میزان ۳ درصد گفتند وقتی نام ایران را می شنویم یاد واقعه گروگان گیری می افتند. البته این نتایج بیشتر در رده سنی ۵۰ ساله است.

وی ادامه داد: رفتارها و اظهارنظرهای رییس جمهور دولت نهم و دهم بسیار بر افکار عمومی امریکا به ویژه بر روی نسل جوان تر در این کشور تاثیر منفی داشته است.

این استاد دانشگاه افزود: یکی از ابعاد منفی نگاه امریکایی ها به جامعه ایرانی ناشی از فضاسازی درباره وضعیت زنان در ایران است و از این زاویه نگاه بسیار نادرستی شکل گرفته است.

شاه قاسمی اظهار کرد: چون نگرش مردم امریکا نسبت به ایران به شدت سیاسی است نیاز داریم کار رسانه ای جدی انجام دهیم. اینجا رسانه ها بسیار مهم هستند. البته اگر امریکایی ها ایران را از زبان ایرانی های مقیم امریکا بشناسند بسیار موثرتر از ان است که ایران را از طریق رسانه ها بشناسند و ما نیاز داریم حتی اپوزیسیون خارج از ایران را در این رابطه به کار بگیریم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۷ ۱۵:۵۰

بجای اینحرفها باید پولدار شد. وقتی کویتی باشید برایتان فرقی نمیکند که مردم آمریکا شما را میشناسند یا خیر. البته وقتی پولدار شدید آنها ناچارند هزینه کنند و شما را بشناسند......