به گزارش ایسنا به نقل از وزارت دفاع، امیر خواجه فرد ، مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع هدف از امضای این تفاهم نامه را گسترش همکاری های فی مابین با هدف همکاری های علمی، تحقیقاتی، آموزشی و صنعتی عنوان کرد.
امیر خواجه فرد با اشاره به اینکه ورود و گره خوردگی دانشگاه و صنعت یکی از مولفه های اصلی تصمیم گیری های صحیح در حال و آینده است گفت: باید علاوه بر حفظ ناوگان موجود به فکر توسعه فناوری های آینده نیز باشیم و این مهم با همکاری دانشگاه محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه همواره سعی کردیم تفاهم نامه ها فقط روی کاغذ نباشند و آنها را اجرائی کنیم گفت: تلاش کردیم در حوزه های نوظهور یک قسمتی از کار را به صورت مشارکتی با دانشگاه ها جلو ببریم.
وی تأکید کرد: در حوزه های نوظهور و آتیه دار نقشه راه صنعت هوایی را با کمک دانشگاه ها ترسیم و راهبری خواهیم کرد.
جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز در این مراسم اظهار داشت: در اداره دانشگاه و برای نگه داشتن اعضای هیأت علمی خوب و مغز های متفکر خود و دانشجویان فرهیخته نیاز به انجام کارهای با اصالت داریم که بدون راهبری خوب در حوزه های صنعتی کشور نمیتوان این کارها را انجام داد.
وی افزود: دانشگاه را باید ظرف ده سال با همکاری صنعت به سمتی ببریم که مستقل از بودجه ملی باشد و باید از عایدات فناوری این کارها را انجام دهیم و سراغ پروژه هایی بریم که چگالی ارزش افزوده خیلی بالایی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات