• یکشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400111712606
  • خبرنگار : 50250

در موج ششم از مدارس ضربه می‌خوریم

در موج ششم از مدارس ضربه می‌خوریم

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه موج ششم به موج کودکان معروف است، گفت: مدارس جایی است که امکان دارد در این پیک از آن‌ ضربه بخوریم، باید مدارس غیرحضوری شوند.

فریدون رحمانی در تشریح آخرین وضعیت بیمارستان‌های چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: تخت‌های بستری مراکز درمانی استان پراکنده هستند و امکان دارد در موج‌ سنگین کرونا پاسخگوی نیاز نباشند، در حال حاضر ۱۷۵۵ تخت بیمارستانی و ۱۷۴ تخت ویژه در مراکز درمانی دولتی، دانشگاهی، بخش خصوصی و تامین اجتماعی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: در سویه اُمیکرون میزان درگیری کودکان بیش‌تر از سایر رده‌های سنی است، بنابراین امکان دارد ۵۰ تخت فوق‌تخصصی کودکان پاسخگو نباشد، ۱۱ تخت ویژه بزرگسالان در بیمارستان هاجر تغییر کاربری و برای بستری کودکان آماده شد.

وی در خصوص روند افزایش بستری نوزادان تا ۱۵ ساله‌ مبتلا به کرونا در مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بستری قطعی کرونا در هفته اول بهمن از ۱۴ نفر به ۲۴ نفر رسید، موج ششم به موج کودکان معروف است.

رحمانی با بیان اینکه هر موجی بین چهار تا هشت هفته طول می‌کشد، خاطرنشان کرد: باید در کوتاه‌ترین زمان تصمیماتی برای جلوگیری از انتشار کرونا اخذ شود، هفته بعد برای تصمیم دیر است، مدارس جایی است که امکان دارد در این پیک از آن‌ ضربه بخوریم، باید مدارس غیرحضوری شوند، رستوران‌ها به‌صورت بیرون‌بر و برگزاری مراسمات تجمعی لغو شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha