به گزارش ایسنا، از زمان ورود نخستین مسافر مبتلا به ویروس جدید کرونا به کشور در روزهای پایانی آذر ماه قرار بود پروتکلهای سختگیرانهای در سفرهای داخلی و خارجی برای حمل و نقل دریایی، ریلی، هوایی و زمینی در نظر گرفته شود و کنترلها و محدودیتهای کرونایی به صورت هوشمند و از طریق اتصال سامانه امید به این بخشها اجرایی شود. حتی مقرر شده بود که مردم پس از ابتلاء به ویروس کرونا نتوانند از منزل خارج شوند و سفرهای درون شهری و برون شهری با وسیله نقلیه شخصیشان نیز ممنوع شود.
البته حالا و پس از حدود ۴۵ روز از گذشت ورود سویه جدید به نام امیکرون به کشور و در شرایطی که بسیاری از شهرهای کشور دوباره و این بار پس از واکسیناسیون جمعیت کثیری از مردم، قرمز شد. خبرهایی از اتصال پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر به نام «پیام» به حوزه حمل و نقل هوایی منتشر شد که نشان میدهد از این به بعد قرار است مسافران هوایی قبل از انجام پرواز رصد و چک شوند تا در صورت ابتلاء به ویروس کرونا نتوانند به سفر بروند.
محمد محمدی بخش -رئیس سازمان هواپیمایی کشوری- در روزهای گذشته در این باره اظهار کرد: با راه اندازی پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام)، دسترسی کامل به اطلاعات مسافران از جمله آگاهی از ابتلای آنان به کرونا فراهم شد.
وی افزود: راه اندازی پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام)، جزو قوانین بین المللی هوانوردی بود که امروز زیرساختهای آن کامل و راه اندازی شد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: این پرتال در راستای شفاف سازی اطلاعات و صرفه جویی در زمان برای مسافران به ویژه در زمانهای پیک همچون ایام سفرهای نوروزی، اربعین حسینی و پروازهای حج میتواند کمک کند.
حالا باید دید که دیگر بخشهای مصوبه اواخر آذر ماه امسال که سختگیریهای بیشتر در سفرهای داخلی و خارجی مردم است، دیگر حوزههای حمل و نقل ریلی، دریایی و جادهای چه زمانی به این سامانه متصل خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات