معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه شهرستان آمل در جلسه تخصصی بررسی شکاف و رانش در محور هراز در فرمانداری این شهرستان با تاکید بر اینکه رفع مشکلات منطقه با مشارکت حداکثری فرهیختگان و صاحبنظران دانشگاهی شهرستان قابل رفع شدن است، گفت: به صورت ویژه در محور هراز وجود خطر مورد تایید همگان است و واقفیم که هراز مخاطرات خاص خود را دارد اما برخی مباحث غیرکارشناسی و غیراصولی نباید منجر به تصمیمات شود.
سید عباس حسینی با تاکید بر اینکه بررسی، پیشگیری و تصمیم درباره رفع معضل منطقه باید با نقشه و برنامه ریزی باشد، گفت: تصمیمی که زندگی مردم را به خطر نیندازد اولویت نخست مجموعه فرمانداری است اما با توجه به سخنان کارشناسان و بررسی های صورت گرفته امروز به صورت بالفعل خطری منطقه را تهدید نمی کند اما همه باید از تمامی ابزارهای در اختیار برای مطالعات دقیق تر و بررسی بیشتر استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه محور هراز نیازمند بودجه در حوزه پدافندغیرعامل است و تصمیم گیری درباره آن باید بعد از مطالعات باشد، گفت: کسب کارهای محور هراز مسئله جدی است و مسدودی هراز به لحاظ حجم تردد در آن معضل دیگری است که نشان می دهد بدون بررسی و برنامه ریزی نمی توان درباره آن تصمیم گرفت. در این راستا باید برای ایمن سازی محور هراز و رفع خطرات حتی خطرات بالقوه منطقه بودجه ملی پیگیری شود.
در ادامه این نشست، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به اینکه بررسی همه جانبه خطرات محور هراز در این برهه زمانی نیاز ضروری است، تاکید کرد: محور هراز از نقاط مهم و استراتژیک کشور به شمار می رود که برای آن باید برنامه ملی و استانی دیده شود.
وی با تاکید بر اینکه نظرات تمام کارشناسان حوزه زمین زمین شناسی درباره محور هراز قابل ارزیابی است، بیان کرد: امروز محور هراز در ابعاد ملی چالش هایی دارد که باید بررسی شده و شرایط به صورت پایدار تدوین و اجرایی شود.
احمدی اجرای برنامه استانی و ملی در راستای استفاده ایمن از محور هراز را در اولویت توجه به این محور دانست و گفت: با برنامه های همه جانبه و کارشناسی های بلندمدت می توان مسیر را به صورت ایمن به مسافران و شهروندان معرفی کرد.
انتهای پیام
نظرات