سید عباس حسینی در نشست خبری به مناسبت دهه فجر با اشاره به اینکه ۵۰ پروژه اقتصادی به ارزش ریالی ۲۴۰ میلیارد تومان و ۲۰ پروژه زیربنایی با اشتغال ۱۹۰ نفر در آمل بهره برداری می شود، گفت: ۳۰ پروژه عمرانی با سرمایه گزاری ۷۶ میلیارد تومان در آمل اجرا می شود که مهمترین آن بهره برداری از فاز اول استادیوم شهید چمران بعد از ۱۷ سال خواهد بود.
وی از اجرای ۴۰ عنوان برنامه فرهنگی در سطح شهرستان به مناسبت دهه فجر خبر داد و بیان کرد: به مناسبت این ایام طرح هادی روستایی، خانه محرومان، پروژه های حوزه جهاد کشاورزی، آب، راه و بازگشایی ۳۵ متری خیابان امام رضا با اعتبار ۷۶ میلیارد تومان اجرایی می شود.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه پایه توسعه شهرستان را بر مبنای فرهنگ قرار دادیم و اگر فرهنگ اصلاح شود جامعه اصلاح می شود، افزود: در فضای امروز جامعه و با بودجه و امکانات و شرایط حاکم که نیاز به تغییر در آن احساس می شود، به ایجاد گفتمان در سطح شهرستان معتقدیم.
وی با اشاره به اینکه رسانه ها به عنوان بازوی اصلی و محور توسعه نقش مهمی ایفا خواهند کرد، گفت: فعالیت های توسعه ای شهرستان باید ساختارمند و حرفه ای باشد. در این شهرستان باید رسانه های تخصصی و ملی شکل گرفته و رسانه ها باید تقویت و تکثیر شوند، اگر این وفاق رخ دهد به توسعه دست خواهیم یافت.
حسینی با اشاره به اینکه برای گفتمان جدید یک چارچوب ذهنی ترسیم کردیم و رسانه ها باید آن را تبدیل به گفتمان غالب در شهرستان کنند، اظهار کرد: تک تک شهروندان می توانند بر مبنای توانمندی خود، چرخ توسعه شهرستان را بچرخانند و در سطح راهبردی یاور مدیران باشند.
وی با تاکید بر اینکه این شهرستان باید بالغ شود و آمل می تواند در جایگاه بهتری قرار گیرد؛ عنوان کرد: تمام فرایندهایی که هدف مند، ساختارمند و قابل بازخورد باشد استانداردسازی می شود، همچنین در سطح عملیاتی به مدیریت مشارکتی اعتقاد داریم و در کنار همه بازیگران توسعه شهرستان، هسته های مساله محور و استعدادمحور با رویکرد مساله یابی مورد تاکید قرار گرفته است تا در بلندمدت توسعه متوازن و پایدار رخ دهد.
وی از حضور حداکثری نخبگان و کنشگران در کارویژه های شهرستان خبر داد و افزود: برخی برنامه ها به صورت مدل تعریف می شود و اگر بخواهیم در تمام عرصه ها متوازن پیش برویم باید مدل تعریف شود.
انتهای پیام
نظرات