• چهارشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400111309774
  • خبرنگار : 71129

مجلس نمایندگان آمریکا امروز لایحه رقابت با چین را به رای می‌گذارد

مجلس نمایندگان آمریکا امروز لایحه رقابت با چین را به رای می‌گذارد

قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا امروز (چهارشنبه) به لایحه‌ای با هدف افزایش رقابت این کشور با چین و حمایت از صنعت تراشه سازی ایالات متحده رای می‌دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در تلاش است تا کنگره را متقاعد کند تا این لایحه را که شامل ۵۲ میلیارد دلار سوبسید برای تولید و تحقیقات نیمه هادی‌ها می‌شود، متقاعد کند، چرا که کمبود قطعات کلیدی مورد استفاده در خودروها و کامپیوترها، چالش‌های زنجیره تامین را تشدید کرده است.

اگر چنین رای گیری در مجلس نمایندگان آمریکا تحت کنترل دموکرات‌ها با موفقیت همراه شود، سنا باید روز جمعه به لایحه رای دهد.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اخیرا گفته بود که این لایحه ۲۹۰۰ صفحه‌ای با عنوان قانون "آمریکا رقابت می‌کند" یک سرمایه گذاری بزرگ بر روی تراشه‌هاست و ظرفیت‌های تحقیقاتی و تولیدی را تقویت می‌کند و همچنین رقابت پذیری و رهبری آمریکا را نیز توسعه می‌بخشد.

سنای آمریکا سال گذشته میلادی قانون رقابت و نوع آوری این کشور را که شامل افزایش ۵۲ میلیارد دلاری در تولید نیمه هادی‌ها و اعطای مجوز ۱۹۰ میلیارد دلاری برای تقویت فناوری و تحقیقات این کشور در رقابت با چین می‌شود را تصویب کرد.

لایحه مجلس نمایندگان آمریکا تفاوت‌های کلیدی با نسخه سنا دارد و شامل ۱۹۰ میلیارد دلار برای تحقیق و تکنولوژی نمی‌شود اما ۴۵ میلیارد دلار برای حمایت از تامین زنجیره انعطاف پذیری و تولید کالاهای کلیدی و اساسی، تجهیزات صنعتی و تولید فناوری را در بر می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۳ ۱۰:۴۴

ما با کشوری در حال مذاکره مستقیم و غیرمستقیم هستیم که موضع گیری هایش با روسیه و چین که هر2 عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و دارای حقWTOهم هستند بنابراین باید در بندبند قراردادبرجام2022 نه تنها از قوانین ذیل منشور سازمان ملل بلکه از نظر حقوقدانان سازمان ملل و حق وتوی این 2عضو هم برای برخورد با خاطی در آینده برخوردار شویم...................