• چهارشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۰:۱۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400111309656
  • خبرنگار : 50175

معاون استاندار خبر داد:

تعطیلی مدارس لرستان به دلیل شیوع جدید کرونا

تعطیلی مدارس لرستان به دلیل شیوع جدید کرونا

ایسنا/لرستان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و جانشین رئیس ستاد کرونای استانداری لرستان از تعطیلی مدارس استان به دلیل شیوع جدید کرونا خبر داد.

بهرام ستاری اظهار کرد: با توجه به شیوع سویه جدید کرونا فعالیت آموزشی مدارس لرستان در شهرستان‌های استان مشخص شد.

وی تصریح کرد: فعالیت کلیه مراکز پیش‌دبستانی و مدارس دوره ابتدایی و متوسطه در شهرستان‌ خرم‌آباد با وضعیت قرمز کرونایی از امروز تا اطلاع ثانوی به‌صورت مجازی و در بستر شبکه شاد برگزار می‌شود.

معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: فعالیت کلیه مراکز پیش‌دبستانی و مدارس دوره ابتدایی در شهرستان‌های بروجرد، سلسله و الیگودرز با وضعیت نارنجی از امروز به مدت یک هفته به‌صورت مجازی و در بستر شبکه شاد برگزار می‌شود.

ستاری اضافه کرد: فعالیت آموزشی مدارس در سایر شهرستان‌های استان با رنگ‌بندی زرد به‌صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) کما فی السابق انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha