• یکشنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۱:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400111007598
  • خبرنگار : 50176

سرپرست دانشگاه لرستان:

مراکز آموزش عالی در زمینه شاخص مدیریت سبز باید الگو باشند

مراکز آموزش عالی در زمینه شاخص مدیریت سبز باید الگو باشند

ایسنا/لرستان سرپرست دانشگاه لرستان گفت: مراکز آموزش عالی در زمینه شاخص مدیریت سبز باید الگو باشند.

علی نظری در مراسم آغاز پروژه‌ گسترش درختکاری و توسعه‌ فضای سبز دانشگاه لرستان که امروز دهم بهمن‌ماه در راستای ارتقای شاخص‌های «مدیریت سبز» برگزار شد، اظهار کرد: درختکاری و گسترش فضای سبز از جمله مباحث دینی، اخلاقی و متناسب با رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله تعالی) و اسناد بالادستی در رابطه با موضوع مدیریت سبز در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

وی تصریح کرد: حضرت امام (ره) فرمودند دانشگاه مبدأ همه تحولات است. دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که منشاء تولید علم و دانش هستند باید در زمینه‌ شاخص‌های مدیریت سبز، بتوانند برای سایر ادارات، سازمان‌ها، نهادها و بخش خصوصی جامعه، الگو باشند.

دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، سرپرست مدیریت سبز دانشگاه لرستان نیز در این مراسم، اظهار کرد: براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه کاشت نهال و درخت از جمله حسناتی است که در شرع مقدس اسلام بر آن تأکید شده است، کاشت نهال‌های مربوط به درختان مثمر و درختچه‌های دارای نیاز آبی پایین و سازگار با اقلیم منطقه، مورد تأکید است.

وی خاطرنشان کرد: کاشت درختان مثمر از اولویت‌های مدیریت سبز دانشگاه لرستان است تا علاوه بر ایجاد و گسترش سیما و چشم‌انداز فضای سبز در محیط دانشگاه، برای دانشگاه درآمدزایی هم داشته باشد و اقتصاد سبز دانشگاه، ارتقاء یابد.

سرپرست مدیریت سبز دانشگاه لرستان اضافه کرد: از رویکردهای کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، توسعه کشت گیاهان دارویی و کم‌آب خواه در سایت مرکزی کمالوند و سایت دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی است.

سلیمانی بیان کرد: ایجاد پارک آبخیز از دیگر برنامه‌های مدیریت سبز دانشگاه لرستان است تا با بررسی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها در سایت مرکزی کمالوند و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، موارد مختلف زیست‌محیطی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در راستای شاخص‌های توسعه‌ی پایدار، تقویت شوند.   همچنین، به‌عنوان حوزه‌های الگویی آبخیز برای اجرای پایان‌نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با رشته‌های کشاورزی، منابع طبیعی، آبخیزداری، مهندسی عمران، مهندسی منابع آب، گیاهان دارویی و ... معرفی شوند.

وی ادامه داد: تقویت آموزش و فرهنگ زیست‌محیطی در راستای اصلاح الگوی مصرف  (مصرف انرژی، آب و ...) می‌تواند بستری برای افزایش دانش و آگاهی جامعه در زمینه‌ محیط زیست و منابع طبیعی، فراهم کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha