عباس اهرابی در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه پیش بینی شده است در سال جاری ۱۰ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی با اعتبار ۴۳۰ میلیارد تومان ایجاد شود، تصریح کرد: تاکنون توانسته ایم با تحقق ۶۳ درصد برنامه پیش بینی شده، ۶۵۷۱ فرصت شغلی در استان ایجاد نماییم.
وی با اشاره به تحقق ۶۹ درصدی برنامه پیش بینی شده پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد، گفت: طی ۱۰ ماه نخست سال جاری مبلغ ۲۷۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و خودکفایی به این افراد پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، ادامه داد: این پرداختی ها از محل اعتبارات بانکی ۲۶۲ میلیارد تومان و از محل صندوق امداد ولایت ۱۳ میلیارد تومان بوده است.
اهرابی درباره اولویت ایجاد فرصت شغلی،بیان کرد: اولویت بندی ها براساس بخشنامه ای مدون به ترتیب شامل مددجویان معیشت بگیر، اعضای خانوار آنها با اولویت سرپرست خانوار، فرزندان ذکور همسفره، همسران بیکار نوعروسان، همسران بیکار زنان سرپرست خانوار واجد ازدواج مجدد و سایر واجدین شرایط تک و چند خدمتی است.
وی با بیان اینکه ایجاد فرصت شغلی برای محرومین موجب تحقق عدالت اجتماعی می شود، افزود: برطرف کردن نیازهای اساسی مددجویان تحت حمایت، افزایش شان و منزلت مددجویان، کاهش نرخ بیکاری در میان جامعه مددجویی، افزایش درآمد محرومان برای کاهش فاصله طبقاتی، کمک به اقشار نیازمند، افزایش مناعت طبع خانواده ها و افزایش تولید ملی از دیگر اهداف ایجاد فرصت شغلی می باشد.
مدیرکل کمیته امداد گیلان در تشریح طرح راهبران شغلی، گفت: طرح راهبران شغلی یکی از سیاستهای سالهای اخیر کمیته امداد برای اشتغال آفرینی مددجویان در راستای پایدارسازی اشتغال و توانمندسازی مددجویان است که در حال حاضر تعداد ۱۷۴ راهبر شغلی در سطح استان با این نهاد همکاری دارند.
اهرابی، با بیان اینکه راهبر شغلی در واقع فعال اقتصادی و کارآفرینی است که در یک کسب و کار، تخصص و تجربههای خوب و موفقی را به دست آورده، افزود: در این طرح، کارآفرینان طرحهای اشتغالزایی خود را به کمیته امداد پیشنهاد داده و پس از بررسی، تصویب و احراز صلاحیت، با انعقاد تفاهمنامه و قرارداد نسبت به توانمندسازی مددجویان و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان اقدام میکنند.
وی درباره مزایای طرح راهبری شغلی، عنوان کرد: سهولت دسترسی به مواد اولیه در زمینه تولید، ارائه خدمات آموزشی و مشاورههای تخصصی، دسترسی به بازار فروش، خرید تضمینی محصولات و بالا بردن راندمان کاری ازجمله کارکردهای طرح راهبری شغلی برای مددجویان جویای کار است.
این مقام مسئول، با تاکید بر توانمندسازی مددجویان، اضافه کرد: توانمندسازی مددجویان و زمینهسازی برای ورود این خانوادهها به عرصه کار و تولید از اولویتهای این نهاد است و در این زمینه استفاده از دانش و امکانات کارآفرینان در دستور کار کمیته امداد استان قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات