سید هاشم داخته ظهر امروز (هفتم بهمن ماه) در جمع خبرنگاران، افزود: برخی از این فرآوردهها روی آب معلق میمانند و موجب وارد شدن آسیب به آبزیان سطح زی از جمله کفال ماهیها، دلفینهای گوژپشت و انواع دیگر میشوند.
وی با بیان اینکه آبزیانی مانند لاکپشتها و مارهای دریایی نیز که برای تنفس به سطح آب میآیند از این حادثه آسیب میبینند، اظهار کرد: در بلند مدت نیز با ته نشین شدن برخی دیگر از این میعانات گازی در ساحل حیوانات کم تحرک مانند خرچنگها و صدفها با مشکل روبرو میشوند.
مدیر محیط زیست منطقه آزاد قشم با اشاره به اینکه این مساله برای جبران خسارت در دستگاه قضا در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در خلیج فارس گسترده شده است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
به گزارش ایسنا، در پی بارندگی شدید هفته گذشته در استان هرمزگان و خارج شدن حجم زیاد آبهای سطحی از مسیل و ورود سیلاب به خط لوله انتقال خوراک پالایشگاه ستاره خلیج فارس، موجب آسیب دیدگی این خط لوله و ورود میعانات گازی به آب شد، این آلودگی که از سواحل شهر درگهان تا لافت و جنگلهای حرا مشاهده شده، از رودخانه وارد دریا شده است.
انتهای پیام
نظرات