• پنجشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400110704952
  • خبرنگار : 50491

مسئول امور صیانتی حوزه علمیه گلستان خبر داد

تحصیل بیش از ۱۳۰۰ طلبه برادر در حوزه های علمیه گلستان/ لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی

تحصیل بیش از ۱۳۰۰ طلبه برادر در حوزه های علمیه گلستان/ لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی

ایسنا/گلستان مسئول امور صیانتی حوزه علمیه استان گلستان از تحصیل بیش از یک هزار و ۳۵۰ طلبه برادر در حوزه های علمیه گلستان خبر داد.

حجت الاسلام حسنعلی مومن در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مدیریت حوزه علمیه برادران به مناسبت دهه مبارک فجر برنامه های مختلفی را اجرا می کند که برپایی جلسات سخنرانی به صورت مجازی و حقیقی، برپایی میزگرد و کرسی های آزاداندیشی در مدارس علمیه و مدارس آموزش و پرورش، آماده سازی و آذین بندی مدارس و مساجد از جمله این برنامه ها است.

وی برگزاری مسابقات کتابخوانی، اجرای نشست های بصیرتی و تبیینی در مدارس و مساجد، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ به شبهات، نصب تمثال شهدای انقلاب، استفاده از ظرفیت های فضای مجازی برای ارسال پوستر و محتواهای مختلف با موضوع انقلاب اسلامی، برگزاری مسابقه نقاشی ویژه کودکان، غبارروبی مزار شهدا، نواختن زنگ انقلاب، تشکیل گروه های سرود و تهیه و توزیع بسته های معیشتی برای نیازمندان را از جمله دیگر برنامه ها به مناسبت دهه فجر برشمرد.

مسئول امور صیانتی حوزه علمیه استان گلستان با بیان اینکه فعالیت در سامانه آموزشی شاد از جمله دیگر برنامه های ما در دهه فجر است، افزود:  مسابقات ورزشی جام فجر در این دهه در دستور کار قرار دارد، همچنین تقدیر از معلمان و اساتید انقلابی، برگزاری مجالس خاطره خوانی رزمندگان، ماشین نویسی و دیوارنویسی با موضوع دهه فجر و دعوت به شرکت حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن، دیدار و تجلیل از ایثارگران و خانواده های شهدا طلبه و روحانی از دیگر برنامه های ما به مناسبت دهه فجر است.

مومن از برگزاری همایش ویژه علمای شیعه و سنی استان گلستان به همت مرکز بزرگ اسلامی خبر داد و یادآور شد: باید دستاوردهای انقلاب اسلامی برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین شود و عوامل پیروزی انقلاب اسلامی و نقش افراد در کسب این‌ پیروزی به مردم شناسانده شود.

وی از تحصیل یک هزار و ۳۵۰ نفر طلبه برادر در حوزه های علمیه استان گلستان خبر داد و با اشاره به وضعیت موقوفات در حوزه های علمیه گفت: در سال های اخیر موقوفات حوزه های علمیه افزایش نداشته لذا دفتری تحت عنوان منابع پایدار شکل گرفته تا رسیدگی به موقوفات را پیگیری کند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha