• پنجشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۲:۱۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400110704929
  • خبرنگار : 71523

سرنوشت شورای عالی بورس تغییر می کند؟

سرنوشت شورای عالی بورس تغییر می کند؟

یک فعال بازار سرمایه از برگزاری جلسه برای تصمیم گیری درمورد تغییر اعضای شورای عالی بورس خبر داد.

فردین آقابزرگی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جلسه پنجشنبه هفته قبل در کارگروه بازار سرمایه مجلس که مربوط به کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی است، اظهار کرد: در این جلسه قرار شد پیشنهاد فعالان بازار سرمایه درمورد قانون بازار اوراق بهادار که از طریق کانون کارگزاران و کانون نهادهای سرمایه گذاری ارائه شده بود، بررسی شود  و جلسه روز سه شنبه، نخستین نشستی بود که در این راستا برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه طبق قانون قبلی که مربوط به سال ۱۳۸۴ است، شورای عالی بورس که بالاترین مقام سیاست گذار در حوزه بازار سرمایه است، بدنه دولتی دارد، اظهار کرد: پیشنهاد تشکل های خود انتظام این است که افرادی مستقل با محوریت بخش خصوصی متشکل از کانون کارگزاران، کانون نهادهای سرمایه گذاری، کانون سبدگردانان، کانون سهام داران حقیقی و سهام عدالت در این شورا به عنوان بالاترین رتبه سیاست گذار در بازار سرمایه حاضر باشند.

این فعال بازار سرمایه ادامه داد: درواقع پیشنهاد اصلاح ترکیب اعضای شورای عالی بورس مطرح شده است. البته تعداد اعضا همان ۱۱ نفر باقی می ماند و پیشنهاد شده است که حداقل پنج نماینده بخش خصوصی هم در این شورا حضور داشته باشند. همچنین مسائلی که شورا به آن ورود پیدا می کند، همانطور که در بند ۲ و ۱۶ قانون بازار اوراق بهادار مصوب سال ۱۳۸۴ پیش بینی شده بود، تصمیماتی باشد که در سود و زیان شرکتهای بورسی، ناشرین و شرکت های پذیرفته شده در بورس و فرابورس تاثیرگذار است.

آقابزرگی با بیان اینکه این پیشنهادات باید از سوی مجلس مصوب شود، ابراز کرد: هرچند این موضوع بعید به نظر می رسد اما احتمالا در این راستا جلسات متعددی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۱۰:۴۳

یک طور دیگه پول بدید به سهامدارهای حقیقی چطور میشه مواد پتروشیمی و آهن به قیمت جهانی و دلار میدن مردم ولی گاز تقریبا رایگان میگیرن؟؟؟؟و بعد چون دولت درامد نداره با کسر بودجه وتورم پنجاه درصدی مواجه میشه حداقل به قیمت عراق و ترکیه بیست سی سنت بدید نمیگم آلمان که بیش از یک دلاره قیمت هر متره گاز. اصلا قیمت گاز و feed ومواد اولیه اونها به صورت درصد دو سه درصد بوده ولی کره بیست سی درصد یعنی ۲۵ سی درصد پول محصول در کره مال مواد اولیه و خوراکه در پتروشیمیه ولی ایران دو درصد چرا؟؟ و در کره کلی هزینه کارمندشونه؟؟؟؟ یعنی از جیب کل ملت واز بودجه برداشت میشه همینطور برقشون یعنی به قیمت اروپا معادل حداقل سی چهل میلیارد دلاره پول برق و گازشون؟؟؟؟ اونوقت دو زار میدن برا سهام عدالت .پولش کجا میره؟؟؟؟؟ البته دولت از این طریق بخشی از حقوق بازنشسته ها رو میده. قبول ندارید برید ندارید وضعیت مالی شرکتهای پتروشیمی ایران و کره ای رو بخونید همینطور قیمت گاز در آلمان و ترکیه.من نمیدونم این چه توقعیه که نسبت به سال ۷۹ بورس بیشترین رشد رو نسبت به سایر بازارهاداشته یعنی چهارصد برابر.سایر بازارها به گردش هم نمیرسند یعنی دو و سه و چهار برابر شاخص بورس گرونتر شده .و همه بازارها کما بیش مثل ظروف مرتبطه باید به هم برسندیعنی اگر بورس پایین نیاد بقیه چیزها با تورم‌ شدید خودشون رو به بورس میرسونند از جمله مرغ گوشت گندم دارو بازیش یا یک سر باخته یا دوسر باخت.با تعویض هم چیزی درست نمیشه