• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400110604495
  • خبرنگار : 71620

صالحی: هیچ راهکار عملی برای جنگ فرهنگی نداریم

صالحی: هیچ راهکار عملی برای جنگ فرهنگی نداریم

نماینده مردم مبارکه در مجلس ضمن انتقاد از وضعیت فرهنگی کشور، مدعی دخالت افرادی در نحوه اختصاص بودجه‌ فرهنگی شد و گفت که هیچ راهکار جدی و عملی برای جنگ فرهنگی نداریم.

به گزارش ایسنا، پروین صالحی مبارکه در جلسه علنی صبح امروز(چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: بخش تعزیرات جهت سلامت و پویایی بازار چهار وظیفه کنترل، نظارت، تشخیص جرم و صدور حکم تشکیل شده است اما متأسفانه در دهه‌های اخیر سه وظیفه کنترل، نظارت و تشخیص جرم از تعزیرات سلب و به اتاق بازرگانی سپرده شده است و در محدود کردن وظایف نظارت حاکمیت و بازار ضعیف شده است و تبعات بسیار ناخوشایندی را در عرصه بازار ایجاد کرده است؛ بی شک بازنگری سریع در این عرصه برای کنترل گرانی افسار گسیخته نقش موثری خواهد داشت.

هیچ راهکاری عملی برای جنگ فرهنگی نداریم

نماینده مردم مبارکه در مجلس از وضعیت فرهنگی کشور انتقاد کرد و گفت: فرهنگ موضوع مغفول مانده جامعه امروز است. سال‌ها است از واژه فرهنگ برای تبلیغات مسئولان استفاده می‌شود اما در عمل تا به امروز چیزی ندیده‌ایم. نفوذ و تفکر غربی در مسئله فرهنگ و هنر را جدی بگیریم زمانی که به بودجه فرهنگی نگاه می‌کنیم به راحتی دست‌هایی را در دولت های مختلف می‌بینیم که اجازه نمی‌دهند فرهنگ و هنر اصیل ایرانی قوت بگیرد امروز برای جنگ فرهنگی هیچ راهکار جدی و عملی وجود ندارد. امروز استکبار جهانی با سلاح هنر جوامع مختلف دنیا را مسخ خود کرده است، نباید ما هم جزء مسخ‌شدگان باشیم.

اگر امروز برای محیط زیستمان هزینه نکنیم...

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با استناد به قانون هوای پاک گفت: چه زمانی قدرت و شجاعت اجرای قانون هوای پاک را پیدا می‌کنیم، اگر امروز برای محیط زیستمان هزینه نکنیم فردا با چند برابر هم نمی‌توانیم جبران کنیم. پیش‌تر توجه نکردن به هشدارهای کارشناسان را در مسئله آب تجربه کرده‌ایم. امروز می‌بینیم که با چه معضلی روبرو شده‌ایم، درخصوص آب نیز به دولت سفارش می‌کنم برای هر منطقه‌ای از کارشناسان بومی استفاده کند. برخی راهکارهای ارائه شده در تهران با اقلیم و شرایط اصفهان یا چهارمحال و بختیاری سازگار نیست. امروز احیای زاینده رود اولویت اول استان اصفهان است.

این عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان ادامه داد: سال‌ها تبعات مختلف شرکت‌ها از مشکلات زیست محیطی، تخریب زیر ساخت‌ها و مسائل کارگری را تحمل کرده‌ایم؛ ولی به گذشته نگاه می‌کنیم، هیچ‌ تناسبی بین تهدیدها و فرصت‌های این صنایع نمی‌بینیم. شهرستان‌های میزبان باید سهمی متناسب با تهدیداتی که می‌پذیرند، داشته باشند. این وضعیت به هیچ وجه قابل ادامه دادن نیست. مسلما استفاده از نیروهای بومی و دلسوز در مدیریت‌های صنایع، کارگشا و راهبردی است.

نگرانی کارگران از وضعیت معیشتی و امنیت شغلی

صالحی با اشاره به وجود ۴۰۰ صنعت بزرگ و کوچک گفت: امروز بخشی از کارگران علاوه بر دغدغه معیشت، نگران امنیت شغلی خود هم هستند. قراردادهایی مانند روزمزد، حجمی و از این دست باید ممنوع شود. امروز باید یک سیستم یکپارچه و آنلاین برای عقد قرارداد کارگران راه‌اندازی شود و وزارت کار ملزم به این امر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha