• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400110604273
  • خبرنگار : 30054

بهترین روش سمپاشی سوسک ریز کابینتی چیست؟

بهترین روش سمپاشی سوسک ریز کابینتی چیست؟

در این مقاله به تعریف دقیقی از سوسک ریز می پردازیم.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام ارمغان بهداشت محیط، بهترین روش سمپاشی سوسک به منظور ریشه کنی سوسک به صورت کامل را معرفی می کنیم و در پایان روش های بهداشتی و بهسازی را برای پیشگیری از آلوده شدن محل زندگی و کار را به سوسک توضیح خواهیم داد:                                                                                            

 German cockroachسوسک آلمانی:

در بین مردم عادی به سوسک ریز کابینتی یا سوسک ریز آلمانی یا سوسک آشپزخانه معروف است.

سوسک آلمانی پراکندگی جهانی دارد. این سوسک جثه ی کوچکی به طول ۱۲ الی ۱۶ میلی متر و به رنگ قهوه ای روشن دارد. در این گونه نیز بالها کامل است ولی در سطح پشتی پرونوتوم دو نوار تیره ی موازی دیده می شود. شکم در نرها باریکتر و مجهز به چهار زایده ی انتهایی است ولی در ماده ها شکم پهن تر و فقط یک جفت سر سی دارد. این گونه دارای تحرک زیاد بوده و بیشتر در قسمتهای گرم و تاریک ساختمانها مخفی هستند و برخلاف گونه قبلی کمتر وارد فاضلابها و چاهها می شوند. دوره منفی کوتاهتر و ۲ تا ۴ ماه طول می کشد.

سوسکهای ماده برای مدت طولانی کپسول تخم خود را در پشت بدن نگه داشته و کمی قبل از باز شدن آن را در محل مناسبی قرار می دهند. ولی سایر گونه های سوسک معمولاً پس از تشکیل تخم، آن را در محل مناسب می چسبانند و مدت کوتاهی آن را حمل می کنند. سوسک های آلمانی بیشتر در مراکز تهیه غذا مثل آشپزخانه دیده می شوند ولی سوسک های آمریکایی بیشتر در فاضلاب و محل های تاریک و مرطوب دیده میشود.

بهترین روش سمپاشی سوسک ریز کابینتی چیست؟

سمپاشی سوسک ریز آلمانی :

سوسک آلمانی به تمام سموم مقاوم هستند و برای ریشه کنی سوسک ریز بایستی در بازه های زمانی مناسب مطابق نظر کارشناس از ترکیبی از سموم پیرتیروئیدی و فسفره استفاده کرد و در هر بار سمپاشی ترکیب مورد نظر تغییر پیدا کند.

طبق تحقیقات انجام شده، مشخص گردیده که سوسک های آلمانی نسبت به سموم کلره مقاوم هستند. و از این سموم برای سمپاشی سوسک ها نمی توان استفاده کرد. سموم فسفره، کارباماتی و پیرتیروئیدی را می توان برای سمپاشی سوسک ها به کار برد.

بهترین سم سوسک

بهترین سم سوسک کش، گرد یا محلول و یا پودر های قابل تعلیق سمومی مثل سایپرمترین،مالاتیون، دیازینون، دورسبان، دی دی وی پی ، بایگون، سوین و پرمترین،دلتامترین است که به شکل سمپاشی ابقایی و بایستی در محل های تردد و استراحت سوسک ها مثل شکاف دیوارها،شوفاژ خانه ها، پشت کابینت ها و یخچال و وسایل دیگر موجود در آشپزخانه ها اسپری نمود.

در محل های غیر قابل دسترس برای سمپاشی، می توان از آئروسلها استفاده کرد. تهیه و مصرف طعمه های مسموم ۱ درصد از سموم فسفره و کارباماتی به همراه گلیسرول نیز مفید است.

معایب استفاده از سمپاشی ابقایی :

برای سمپاشی سوسک ریز به روش ابقایی که یک روش قدیمی می باشد باید کل کابینت های آشپزخانه را خالی کنید و منزل را برای ۱۲ تا ۲۴ ساعت ترک کنید و پس از ورود کلیه ظروف و وسایل مورد استفاده شستشو داده شود. همچنین سموم فسفره خاصیت تدخینی دارد و باقیمانده سموم در محل هایی دیگری مثل دیوار و مبل و تلویزیون می ماند و قابل شستشو نیست و خطرات بعدی ایجاد می کند.

بهترین روش ریشه کنی سوسک ریز استفاده طعمه گذاری سوسک با استفاده از طعمه های جدید سوسک است که خطر بسیار پایینی دارد و به روش خوراکی عمل می کند و در سالهای اخیر اختراع شده است، بنابراین سوسک ها هنوز فرصت مقاومت به آنها را پیدا نکرده اند.

به ویژه حتی در آلودگی های شدید پس از یک نوبت طعمه گذاری ، ریشه کنی قطعی سوسک اتفاق می افتد.

به طور کلی طعمه ها حاوی مواد غذایی جذاب برای حشرات و مقدار بسیار کمی سم هستند و خطر خیلی کمتری نسبت به سمپاشی ابقایی دارند و نتیجه بسیار مطلوبتری از سمپاشی دارند.

شرکت سمپاشی ارمغان بهداشت محیط با استفاده از طعمه های سوسک اختصاصی با روش کاملا جدید و موثر که نیازی به خالی کردن کابینت و ترک محل و شستشوی وسایل نیست اقدام به ریشه کنی تضیمنی سوسک ریز می کند و آماده ارایه خدمات کنترل آفات ویژه کارخانجات در سطح کشور و منازل تهران و کرج می باشد .

روشهای بهداشتی و بهسازی برای مبارزه با سوسک:

شامل اقداماتی است که از ورود سوسک به منازل و اماکن جلوگیری کرده و همچنین محیط را برای زندگی آنان نامناسب می کند.

نکته مهم و کلیدی اینست که بدانید سوسکها برای ادامه حیات به آب و غذا و پناهگاه نیاز دارند و با حذف این عوامل می‌توان از شر سوسک ها راحت شد.

کاهش منابع غذایی : شامل جمع آوری و دفع مناسب زباله ها -استفاده از زباله دان مناسب درب دار- نگهداری مواد غذایی باقیمانده در یخچال- نظافت سکوها و قفسه های آشپزخانه- نظافت کف آشپزخانه- نظافت چربی باقیمانده بر روی سطوح-شستشوی منظم ظروف غذا

حذف منابع آب : تجهیز خروجی های فاضلاب مانند کف شوی آشپزخانه و ظرفشویی و توالت به درپوش و توری ریز- استفاده از توری ریز در هواکش توالت در پشت بام-مسدود نمودن کناره های لوله خروجی فاضلاب پشت لباسشویی- تعمیر شیر آب هایی که چکه میکند

حذف پناهگاه : مسدود نمودن درز و شکاف و حفره و سوراخ هایی که در ساختمان وجود دارد- استفاده از کابینت ها و قفسه های پایه دار برای نظافت راحت زیر آنها.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha