احمد کناری نژاد در گفت و گو با ایسنا، در خصوص نشست مدیران راه و شهرسازی هرمزگان با اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس، با قدردانی از تلاشهای مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان در پیگیری امور مربوطه، افزود: مشکل اصلی در وزارتخانه این است که همکاری خوبی با استان هرمزگان ندارند.
وی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی در تخصیص اراضی و تعامل با شهرداریها همراه نیست؛ این در حالی است که معاونان وزیر به هرمزگان سفر میکنند، قولهایی میدهند اما اجرایی نمیشود و هر کاری صورت می گیرد از سوی مدیر کل استانی انجام می شود.
کناری نژاد با بیان اینکه تخصیص اراضی در جنوب فرودگاه بندرعباس بهمساحت ۹۰ هکتار هنوز واگذار نشده است، عنوان کرد: امیدوارم این زمین ها به عنوان پهنه گردشگری و در قبال هزینهکرد بلوار ساحلی تا تیاب به شهرداری بندرعباس واگذار شود اما علی رغم تلاش های استاندار، وزارتخانه با این امر موافقت نکرد. این موضوع در کارگروه زیربنایی استانداری هرمزگان مطرح و قرار بر آن شد که ۹۰ هکتار به فضای سبز اختصاص و به عنوان پهنه گردشگری به شهرداری واگذار شود و انتفاعش هم به شهرداری برسد.
وی با اشاره به اینکه خیلی از متصرفین در پلاک های دولتی گیر سند مالکیت هستند، اضافه کرد: در گذشته با مصوبه ای که از تهران گرفته شده بود به قیمت منطقهای به متراژ ۱۵۰ متر و قرمز شدن فرم ج صورت می گرفت. بیشتر از آن هم به قیمت و تعرفه قبل از سال دیوان عدالت این روند را متوقف کرد و دیوان اعلام کرد که این زمین ها باید در مزایده گذاشته شود و متصرفین در مزایده شرکت کنند که کسی این کار را نمی کند. این مشکل از سوی دیوان عدالت اداری است. در جلسه چند هفته قبل در دفتر فرماندار بندرعباس، مدیر املاک مسکن و شهرسازی هرمزگان پیشنهاد داد که هر کسی اجبار دارد برگه واگذاری ۹۹ ساله به وی واگذار می شود و برود از شهرداری مجوز ساخت بگیرد اما سند صادر نمی شود.
این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان اینکه در شهرک پیامبر اعظم توافقی با راه و شهرسازی صورت گرفت مبنی بر دیواره سازی خور گرو در غرب شهرک، عنوان کرد: در این شهرک در هر بارندگی ریزش بدنه وارد آسفالت میشود که دردسرهای خاص خودش را دارد که نیاز به اعتبار دارد. اگر این دیواره به صورت دیوار سبز اجرا شود هم زیبایی خاص خود را دارد هم منطقی تر است.
وی با اشاره به اینکه سنگ مالون از ارتفاعی که بالا رفت مانند بلوار پردیس، نشسته میشود و ریزش میکند که خطر آن بیشتر است که نیاز به تخصیص اعتبار دارد و باید انجام شود، تصریح کرد: پلی که از این شهرک به اتوبان خارج شهر متصل می شود در زمان آقای دستوان آغاز شد ولی با آمدن آقای شیری این پروژه متوقف شد که با اعتبار ملی می توان بسیاری از مشکلات ترافیکی به سمت غرب و بلوار پاسداران حل میشود. امیدوارم با توجه به اینکه آقای رضایی رئیس شورای راهبردی وزارت راه است با همکاری راهداری، مسکن، بنادر و ... این پل اجرا شود و شهرداری هم در صورت نیاز کمک خواهد کرد.
کناری نژاد بیان کرد: طبق ماده ۹۶ قانون شهرداری ها، شوارع معابر متعلق به شهرداری ها است. بازهم طبق ماده۱۰۱ همین قانون می گوید اگر تفکیکی صورت گرفت باز هم شوارع و معابر ایجاد شد، متعلق به شهرداری است. متاسفانه ثبت اسناد و املاک استان هرمزگان چند سال پیش نامه ای به سازمان ثبت ارسال می کند که اگر شارع به ملکی الحاق و مسکونی شود تکلیف چیست. ثبت کشور نیز اعلام کرد اگر شارع و معبر تا زمانی که شارع و معبر هست متعلق به شهرداری است اگر از شارع و معبر خارج شد باید از مالک اصلی استعلام بگیرد. اگر موافقت کرد شهرداری درخواست واگذاری دهد و به آن پلاک الحاق شود که الان با ثبت بر سر این موضوع اختلاف داریم و در تلاشیم که این بخشنامه از دیوان عدالت اداری خارج شود.
انتهای پیام
نظرات