دکتر «شهریار عباسی» در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت معیشتی مردم اولویت مهم حوزه اقتصادی استان است، اظهار کرد: در این زمینه یکی از اقدامات مهم، دنبالکردن مسئله تنظیم بازار به صورت منصفانه، منطقی و تعادلی است.
وی با اشاره به این مطلب که همدلی و همگرایی خوبی در حوزه اقتصادی استان حاکم است، اضافه کرد: در این راستا عزم و اراده جدی مدیران در رصد مستمر و متوالی بازار، نقش مهمی در ایجاد تغییرات مثبت خواهد داشت.
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار ایلام با عنوان این مطلب که سفره مردم به اندازه کافی کوچک شده است، تاکید کرد: نباید اجازه بدهیم واسطهها این سفر را کوچک تر کنند و همانگونه که بحث تنبیه متخلفین را پیگیری میکنیم باید تشویق ها را هم برای افرادی که خوب کار میکنند اعمال نمائیم.
وی خواستار ایجاد تعادل بین تولید کننده و مصرف کننده در حوزه گوشت، مرغ، میوه و تره بار شد و گفت: اگر صرفاً از تولید کننده حمایت کنیم، به مصرف کنندگان و مردم جفا میشود و اگر فقط از مصرف کننده حمایت کنیم، تولید و اشتغال ضربه میخورد؛ لذا باید اجازه بدهیم بازار رقابتی شکل بگیرد.
عباسی با طرح این سئوال که چرا باید قیمت مرغ تولیدی ایلام، در استان گرانتر از سایر استانها باشد، ادامه داد: وقتی تصمیمات کارشناسی پشت مصوبات باشد و مراحل تولید یک محصول را آنالیز و یک قیمت را با رعایت سود تولید کننده و رعایت حقوق مصرف کننده تعیین می کنیم، باید به آن تصمیم پایبند بود و همه به آن قیمت مشخص و مصوب پایبند باشیم، متاسفانه بازار گوشت، میوه و ترهبار در استان رها شده است و تقاضا دارم جدیتی که در بحث نانوایی ها به آن اهتمام شد در موضوع میوه و ترهبار هم دنبال شود زیرا تفاوت قیمتها در بازار ایلام بسیار مشهود است.
وی با تاکید بر اینکه گاهی اختلاف قیمتها ممکن است ناشی از کیفیت محصول باشد که از این قاعده مستثنا است اما در بازار ایلام یک نمونه کالا را در مغازه های مختلف با تفاوت فاحش قیمت می توان مشاهده کرد، گفت: برای حذف کردن واسطه ها از چرخه بازار میوه و تره بار باید بررسی شود که سود و زیان این ها چیست و سپس در مورد آنان تصمیم گیری و اقدام شود.
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار ایلام ادامه داد: اگر اجازه بدهیم بازار عرضه مرغ رقابتی باشد حتماً باعث کاهش قیمت این محصول در استان خواهد شد و در موضوع قیمت میوه، اگر قیمت کالاها را از استان های همجوار استعلام و متناسب با آن قیمت میوه و تره بار ایلام را تعیین کنیم، میشود بر این موضوع نظارت کرد.
عباسی خواستار ارائه راهکارهای لازم برای مدیریت واسطه ها و یا حذف و اصلاح رفتار آنان شد و گفت: تفاوت قیمت میوه در استان ایلام با سایر استانهای همجوار فقط باید به تناسب هزینه حمل و نقل باشد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری ایلام در نشست کمیته استانی تبصره 18 نیز اظهار کرد: بانک ها موانع تولید را مرتفع سازند چرا که براساس قانون بودجه و اعتبارات دولتی چرخ تولید نمی گردد مگر این که شما مدیران بانک ها موانع تولید را مرتفع کنید.
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار خواستار همکاری بانک ها در این خصوص با دولت شد و بیان داشت: مدیران بانک ها در همکاری با دولت و مسئولین درحوزه های اصلی که مزیت استان است تسهیلات ارائه دهند.
وی افزود: از جمله حوزه های نفت و گاز، پارک علم و فن آوری و راه و شهرسازی تسهیلات ارزان قیمت ارائه دهند چراکه توسعه باید متوازن صورت گیرد و ما مزیت های نفت و گاز و پتروشیمی هم داریم و نباید از صنایع دیگر غافل شویم.
عباسی نگاه سلیقه ای را مغایر با اهداف بلندمدت دولت دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی بخشی نگری منجر به توسعه پایدار نخواهد شد بلکه بایست با نگاه کلان و با توجه به مقتضیات زمانی و مکانی در مسیر توسعه گام برداشت.
انتهای پیام
نظرات