• یکشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400110301918
  • خبرنگار : 50444

حل مشکل تامین آب شرب پایدار بجنورد نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار

حل مشکل تامین آب شرب پایدار بجنورد نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار

ایسنا/خراسان شمالی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: مشکل حل تامین آب شرب پایدار بجنورد به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

غلامحسین ساقی در نشست خبری که سوم بهمن ماه در سالن اجتماعات آبفا برگزار شد، اظهار کرد: تامین آب شرب پایدار شهر بجنورد یکی از پروژه های راهبردی آبفا است که سبب رفع دغدغه های آینده می شود.

وی تاکید کرد: خشکسالی و تغزیه گرا شدن سد شیرین دره به عنوان یکی از منابع تامین آب شرب بجنورد، مشکل فعلی ما است که همانند ۱۲ استان دیگر سبب تغییر بو و مزه آب شرب شده است.

وی ادامه داد: سد شیرین دره به علت وارد شدن فسفر ناشی از سیلاب های ۹۸ و همچنین کاهش بارندگی و کاهش باز شدن دریچه ها برای خروج از آب، تغزیه گرا شده و رشد جلبک ها در ان اتفاق می افتد.

۳۰۰ میلیارد برای تامین آب شرب مردم، اعتبار زیادی نیست

ساقی با بیان اینکه باید به دنبال راه حل های جایگزین برای تامین آب شرب مردم در مواقع اینچنینی باشیم، گفت: بدین منظور حفر ۱۱ حلقه چاه عمیق در پلنگ دره بجنورد در دستور کار قرار گرفت که تا کنون هشت حلقه آن حفر شده است.

وی به چاه های عمیق در اختیار پتروشیمی نیز اشاره کرد و افزود: این چاه های در نهایت متعلق به آب شرب مردم است و اکنون نیز این مجموعه برای جایگزینی آن ها با پساب موافقت کرده است.

وی ادامه داد: به همین منظور باید لوله کشی انتقال آب های پتروشیمی و همچنین ۱۱ حلقه چاه های در حال انجام ما در کنار تجهیز آن ها انجام شود که به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و این عدد برای رفع مشکل آبی مردم مرکز استان عدد زیادی نیست.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی افزود: انتظار داریم اعتبارات مربوط به این پروژه برای تجهیز این چاه ها و ایجاد خطوط انتقال در مصوبات سفر در پیش روی ریاست جمهوری به استان قرار بگیرد. همانگونه که برای استان خوزستان و شهر اهواز در مصوبات سفر ریاست جمهوری قرار گرفت و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان به آن ها اختصاص داده شد.

وی، کیفیت آب را خط قرمز این مجموعه برای اتصال به شبکه توزیع آب دانست و افزود: آب شرب بجنورد در حال حاضر طعم و بوی عادی ندارد اما اقدامات ما نیز برای کاهش طعم و بو مستمرا در حال انجام است؛ به گونه ای که سبب افزایش هزینه های ماهیانه شرکت شده است.

ساقی گفت: اکنون به دنبال استفاده از اُزن در آب هستیم که ابتدا باید به صورت پایلوت در بخشی از مخزن ها اتفاق بیفتد تا در صورت مثمر ثمر بودن، ۳۰ میلیارد تومان برای استقرار تجهیزات آن هزینه کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha