• یکشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400110301409
  • خبرنگار : 50123

روز زن، فرصتی برای تکریم از مادران جامعه

روز زن، فرصتی برای تکریم از مادران جامعه

ایسنا/چهارمحال و بختیاری بیستم جمادی‌الثانی سالروز خجسته میلاد بانوی بهشتی، نازنین دردانه آفرینش، عطای خداوند سبحان و ثمره نبوت، حضرت فاطمه زهرا(س)، زیباترین روز خلقت است.

به گزارش ایسنا، روزی که فاطمه همچون نور الهی بر زمینیان نازل شد و به یمن چنین مولود مبارکی، عالمی منور و آسمان تاریک جاهلیت، از ظلمت و تاریکی رهایی یافت، بزرگ بانویی آمد تا راه دین، بی‌نشان و وادی فضیلت و عفت و حیا و پاکی، بی‌الگو نماند.

بانویی که اسوه تمام عیار مکارم، قله رفیع فضایل و گوهر تابناکی است که وصف عظمت و مرتبت و بزرگی او در قالب مفاهیم و الفاظ نگنجد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین صغیرا- مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه بحث پیرامون ائمه اطهار بسیاری از مسائل جامعه را برطرف خواهد کرد، اظهار کرد: می‌توان از این طریق، در جهت اصلاح جامعه گام برداشت.

وی افزود: در اسلام، قرآن کریم و در روایات متعدد در مورد زن مطالب بسیاری وجود دارد، به‌ طوریکه خداوند متعال کوچکترین سوره قرآن یعنی کوثر را به شخصیتی همچون عالم خلقت و به نام حضرت زهرا(س) اختصاص داده است، می‌توان از این جمله این‌گونه برداشت کرد که به اندازه‌ای ارزش یک زن بالاست که خداوند یک سوره را به نام این بانوی گرامی اختصاص می‌دهد که بسیار قابل تامل است.

صغیرا گفت: فاطمه زهرا(س) حکمت و عصاره عالم خلقت است، همانطور که در روایات بیان شده‌، "پیامبر اگر فاطمه نبود تو و علی هم شناخته نمی‌شدی"، از طرفی خلقت معرفتی پیامبر و علی منوط به خلقت فاطمه زهراست، بنابراین روز زن که به نام روز میلاد فاطمه زهرا(س) نام گرفته شده و این مطلب را به مخاطب تبیین می‌کند که این موجود خلقت ارزش وجودی خود را به ارزش مادی، ظاهری و زودگذر منوط نکند، بلکه ارزش یک زن به اندازه‌ای بالاست که باید همانند زنانی از جمله فاطمه زهرا دنباله‌رو آن‌ها در زندگی، اخلاق و رفتار آن‌ها باشیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه بیان کرد: در روایتی از امام عصر(عج) بیان شده آن زمان که می‌خواهم حکومت عدل و داد را در جهان برقرار کنم به سیره فاطمه زهرا(س) که اسوه نیکو بود، نگاه می‌کنم.

وی ادامه داد: اهمیت یک زن در جامعه، طبق آیه قرآن کریم خداوند می‌فرماید ما شما را از یک مرد و زن خلق کردیم به این معنا که هر انسانی از دو جنس خلق شده است و این دو مکمل یکدیگرند، اگر بخواهیم به این آیه شریفه دقت کنیم می‌بینیم زمانی عدالت در جامعه برقرار  است که از زن و مرد تشکیل شده باشد، تبعا اگر دستوراتی را در قرآن مشاهده می‌کنیم مختص هر دو قشر است.

این کارشناس مذهبی روز زن، روز تکریم از مادران جامعه است، خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد جامعه اصلاح شود باید به هر دو جنس توجه انجام شود، که خوشبختانه روز زن به نام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مرد به نام ولادت حضرت علی(ع) نامگذاری شده است، به طوری که ازدواج این دو زوج الهی بود که می‌تواند به خوبی عالم خلقت را اصلاح کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha