احمد زراعتی در گفت وگو با ایسنا افزود: بیش از ۹۸ درصد پیاز شهرستان بصورت نشایی کشت میشود که خزانه گیری آن در ابتدای مرداد ماه بوده و کار انتقال نشا نیز از نیمه شهریور آغاز و تا پایان مهر ماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: پیاز شهرستان از نوع قرمز محلی و با کیفیت بالا بوده که علاوه بر بازارپسندی از انبارمانی بالایی نیز برخوردار است.
وی گفت: برداشت پیاز از اواخر دیماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بیان کرد: کشت و کار پیاز خارج از فصل در منطقه برای بیش از۲۴۰۰ نفر فرصت شغلی فراهم کرده است.
وی خاطرنشان کرد: پیاز تولیدی شهرستان در این فصل سال نقش مهمی در تأمین پیاز مورد نیاز کشور و کنترل قیمتها در بازار دارد.
انتهای پیام
نظرات