• سه‌شنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400102820734
  • خبرنگار : 30057

گامی برای آشنایی نهادها با فناوری بومی در کشور؛

انعقاد ۱۰۰ میلیارد تومان قرارداد همکاری در نمایشگاه نانو

انعقاد ۱۰۰ میلیارد تومان قرارداد همکاری در نمایشگاه نانو

معاون کارگروه صنعت ستاد نانو از انعقاد ۱۰۰ میلیارد تومان قرارداد همکاری میان شرکت‌های فناور با بخش خصوصی در نمایشگاه چهار روزه نانو فناوری خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی اصغر نجیمی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای حوزه نانو در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون ۱۲ دوره نمایشگاه نانو فناوری به صورت عمومی برگزار شده است، افزود: در دو سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا و الزام به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نمایشگاه نانو برگزار نشده است؛ چرا که زمان برگزاری این رویداد در مهرماه هر سال است و در دو سال اخیر، این زمان مصادف با پیک‌های کرونا شده است.

وی اضافه کرد: بر این اساس از سال گذشته نمایشگاه را به صورت اختصاصی برای وزرا و مسؤولان، معاونان وزیر و مدیر کل‌ها و همچنین مدیران صنایع برگزار کردیم تا با محصولات جدید حوزه نانو و کاربردهای آن در بخش‌های صنعتی آشنا شوند.

نجیمی، ایجاد ارتباط میان مسؤولان با شرکت‌های فناور و دانش بنیان و ارائه دغدغه‌های حوزه‌های فناوری را از اهداف برگزاری نمایشگاه‌های نانو به صورت اختصاصی عنوان کرد و یادآور شد: با این رویکرد اتفاقات خوبی در این حوزه رخ داد که نمونه آن انعقاد قرارداد در این رویداد است.

معاون کارگروه صنعت ستاد نانو، قرارداد تولید سیستم جاذب بو برای پروژه پردیس تهران را نمونه‌ای از این قراردادهای منعقد شده در این نمایشگاه دانست که از دیروز دوشنبه ۲۷ دی آغاز به کار کرده است و تا ۳۰ دی ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه مسؤولان و صنایع با بسیاری از دستاوردهای فناورانه شرکت‌های دانش بنیان آشنا نیستند، گفت: به عنوان نمونه یکی از چالش‌های کشور آلودگی هوا و مازوتی است که در نیروگاه‌ها سوزانده می‌شود، ولی ما شرکتی داریم که در این زمینه دستاوردهای  قابل توجه و تجاری شده دارد، ولی وزارت نفت در جریان این محصول نبود و نمی‌دانستند که چنین ظرفیت بومی در کشور، تجاری سازی شده است.

نجیمی خاطر نشان کرد: از این رو یکی از اهداف ما از برگزاری این نمایشگاه این است که بخش‌های مختلف کشور با این دستاوردها آشنا شوند و پتانسیل نیروی انسانی کشور را بشناسند.

وی با اشاره به برنامه‌های ستاد نانو برای آشنایی مدیران صنایع با دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های مختلف، توضیح داد: ما برنامه‌ای در شبکه تبادل داریم که ماموریت آن دریافت تقاضاهای صنعتی و ارائه راهکارهای فناورانه است تا از طریق ایجاد تعامل میان دو طرف تقاضا و عرضه، چالش‌های صنعتی مرتفع شود.

نجیمی با تاکید بر اینکه تاکنون ۳۵۰۰ تقاضا دریافت شده و از این تعداد ۶۰۰ مورد آن منجر به عقد قرارداد شده است، گفت: این برنامه از سال ۹۵ آغاز شده و اکنون به این آمار رسیده‌ایم و برای اینکه این برنامه برای کل شرکت‌های دانش بنیان تسری یابد، برای این نمایشگاه از ۴۰۰ شرکت صنعتی بزرگ دعوت کردیم و امیدواریم در این رویداد تعامل بین تیم‌های فناور و شرکت‌های بزرگ صنعتی ایجاد شود.

معاون کارگروه صنعت ستاد نانو با بیان اینکه در این نمایشگاه ۲۰۰ محصول منتخب نانو فناوری در حوزه‌های انرژی، خودرو، رنگ و رزین، صنایع کشاورزی، ساختمان، آب و محیط زیست و خودرو عرضه شده است، افزود: علاوه بر آن قرار است تا پایان این نمایشگاه حدود ۱۵ قرارداد همکاری منعقد شود و در روز گذشته ۸ قرارداد آن به امضا رسیده است.

به گفته وی در کل در این نمایشگاه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد خواهد شد و بیشترین حجم قرارداد مربوط به طرح گوگردزدایی از سوخت بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha