سردار محمدرضا فلاحزاده شامگاه دیروز (۲۶ دیماه) در یادواره شهدای مقاومت و همزمان با سالروز وفات حضرت امالبنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا در زنجان، با بیان اینکه یک مادر حاضر است همه اموالش در جهان را هزینه کند تا فرزندش در سلامت زندگی کند، اظهار کرد: محبت مادری این است که عنوان میکنند، حاضرند برای سلامت فرزندشان پیشمرگ شوند اما هستند مادرانی که از فرزند خود برای دفاع از اسلام و ترویج احکام آن گذشتند.
وی افزود: در دوره دفاعمقدس مادران برای استحکام پایههای انقلاب و دفاع از ولایت از فرزندان خود گذشتند و با دستان سرخ و سبز حسینی و فاطمی، راهی جبهههای جنگ کردند و بعضاً از پیکر آنها استقبال کردند. همچنان مادرانی هستند که فرزندانشان جاویدالاثر شدند و حتی تشییع پیکر ظاهری نداشتند تا مردم تسلی دلهای مجروح این مادران داغدیده شوند.
این مسئول با بیان اینکه در خرمشهر و یا در پاوه غرب، زنان و دختران سلاح به دست گرفتند و علیه خصم جنگیدند، ادامه داد: نمونه چنین مادرانی در تاریخ وجود دارد. برای مثال نسیبه در جنگ احد قاتل فرزندش را کشت و خود نیز به دلیل جراحات جنگی بعداً به شهادت رسید. اموهب نمونه دیگر چنین مادرانی در واقعه عاشورا است. مادران شهیدان زینالدین نیز مثال دیگری از مادران فداکار در راه اسلام و انقلاب است.
فلاحزاده با بیان اینکه حضرت زهرا (س) امابیها لقب گرفتند و ایشان نیز در راه دفاع از اسلام و ولیامر زمان خود به شهادت رسیدند، تصریح کرد: اینکه حضرت زهرا (س) در پشت در حاضر شدند، میخواستند به همه نسلها در همه عصر بگویند که نگاهها به حضرت علی (ع) و ولایت علی و ولایت اولاد و جانشینان علی باشد و زمانی که حضرت علی را برای بیعت اجباری میبردند، حضرت فاطمه با حمایت خود به دنبال جلب توجه جامعه به سمت حضرت علی (ع) بود.
جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه یادآور شد: دلیل مخفیانه شدن کفن و دفن ایشان نیز ایجاد سؤال در طول تاریخ تا ظهور حضرت حجت (عج) بود تا توجه به ولایت حضرت علی (ع) و جانشینان ایشان باشد.
وی با بیان اینکه چه تعداد از مادران، پدران و همسران شهدا به تاسی از حضرت زینب (س) دست بر پیکر فرزندشان بردند و گفتند که خداوند این قربانی را از ما بپذیرد، عنوان کرد: حضرت امالبنین (س) نیز در روز عاشورا فرزندان خود را از دست دادند ولی وقتی قافله اسرا به مدینه بازگشت و خبر شهادت امام حسین (ع) به مردم داده شد، این بانوی بزرگوار در ابتدا احوالات امامحسین (ع) را جویا بودند و فرزندان حضرت فاطمه (س) را بر فرزندان خود ارجح میدانستند.
این مسئول با اشاره به اینکه مادران شهدا تربیت شده مساجد و علمای ربانی و این علما نیز تربیتیافته مکتب امام صادق (ع)، حضرت علی (ع) و پیامبر (ص) هستند، اظهار کرد: همه دستاوردهای انقلاب مرهون فداکاری شهیدانی است که در جبهههای آفندی و پدافندی مقابل دشمن قد علم کردند.
فلاحزاده با تاکید بر اینکه شهیدان در بهشت و عند ربهم یرزقون هستند ولی اعزام پاره تن به جبههها سخت است و والدینی که فرزندان خود را اعزام و اجسادشان را استقبال کردند، الگوی نسلهای گذشته و آینده هستند، گفت: خانواده شهدا ولینعمتان جامعه و چشم و چراغ ملت هستند.
جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه جوانان به جز علما، یکی از شهدا را الگو قرار دهند، اظهار کرد: صفات همه شهدا در حاجقاسم سلیمانی و زمانی که ایشان شهید نشده بودند نیز وجود داشت. اگر میگوییم مکتب شهید سلیمانی را باید ترویج کنیم، در ابتدا باید نسبت به ایشان شناخت پیدا کنیم. همانگونه که برای ترویج مکتب علی (ع) و فرزندان ایشان باید از زبان عمار، ابوذر، محمد حنفیه نسبت به آنان شناخت پیدا کنیم تا بتوانیم فرهنگ و مکتب آنان را ترویج دهیم.
وی با تاکید بر اینکه باید در ابتدا شهدا را شناخت و بعد مکتب آنان را ترویج داد، افزود: شهیدان سختیهای زیادی را برای اسلام و انقلاب تحمل کردند و بسیاری شاهد قطعهقطعه شدن فرزندان، دوستان و برادرانشان بودند و چنین پیروزیهایی را رقم زدند.
این مسئول با اشاره به اینکه لقب مالکاشتر به حاج قاسم سلیمانی اطلاق میشود، تاکید کرد: گفته میشود در جنگ صفین ۲۵ هزار نفر از یاران حضرت علی (ع) شهید شدند. ایشان یارانی چون حجرابن عدی، عمار یاسر، ابوذر و ... را داشتند ولی در این بین مالکاشتر از همه شناخته شدهتر است و حضرت علی (ع) مالک را شجاعترین و متقیترین یاران خود دانستند. در شهادت مالک شامیان خوشحال و ایشان و عراقیها محزون شدند و در شهادت حاج قاسم سلیمانی نیز رهبر انقلاب محزون و دشمنان شاد شدند.
فلاحزاده با بیان اینکه آنچه حاج قاسم را به حاجقاسم تبدیل کرد، خدامحوری آنان است، خاطرنشان کرد: حاج قاسم اهل توسل و ولایتمدار عملی بود و در همه صحنههای سخت برای دفاع از ولایتفقیه و دستاوردهای آن و ترویج مکتب اسلام و اهلبیت حضور یافت. یکی از سردارانی که با حاج قاسم سلیمانی محشور بود، سید رضی از زنجان بود که در جبهه مقاومت حضور داشته و سینه او گنجینه خاطرات حاج قاسم است، از این رو جوانان باید خواستار بازگو شدن خاطرات دوران جنگ و انقلاب باشند و آنان را سرمشق زندگی خود قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات