• یکشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400102619484
  • منبع : جهاد دانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی در پنجمین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه اعلام کرد:

آمادگی جهاددانشگاهی برای همکاری در راستای تحقق سند ملی اشتغال کارکنان وظیفه

آمادگی جهاددانشگاهی برای همکاری در راستای تحقق سند ملی اشتغال کارکنان وظیفه

پنجمین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه با حضور رییس ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد و دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در این جلسه با تشریح فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه طرح مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه، آمادگی این نهاد در راستای تحقق سند ملی اشتغال کارکنان وظیفه را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، پنجمین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ۲۶ دی ماه با حضور سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح در محل ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح در این جلسه با بیان این که سربازان به‌عنوان رکن محوری در دفاع از حریم کشور محسوب می‌شوند و همواره در این مورد نقش‌آفرینی می‌کنند، گفت: رویکرد نیروهای مسلح درباره سربازان به گونه‌ای بوده است که شاهد تحول اساسی بوده‌ایم؛ ضمن اینکه جوانان ما نقش مهمی در دفاع از امنیت کشور دارند؛ بنابراین باید شرایط را به گونه‌ای فراهم شود که دوره سربازی دوره رشد و تعالی آن‌ها نیز باشد.

سرلشکر باقری یکی از عوامل رشد جوانان را در دوره خدمت توجه به فراگیری مهارت و اشتغال دانست و افزود: تحقق کامل این مسأله نیازمند پیگیری قوی و همه‌جانبه است و ما باید زمینه مهارت‌آموزی را جهت اشتغال فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه اشتغال مناسب جوانان از اهداف اساسی دولت‌های ما بوده است، عنوان کرد: در این باره تاکنون ۲۶ تفاهم‌نامه در دستگاه‌های اجرایی، امضا و کاربردی شده است.

سرلشکر باقری با اشاره به مهارت‌آموزی بیش از ۵۰۰ هزار نفر در دوران خدمت و صدور مجوز و صدور گواهی مهارت برای بسیاری از آن‌ها گفت: در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان برای اشتغال و تسهیلات سربازان با پنج بانک عامل تعیین شده است که در این‌خصوص نیازمند تلاش‌های بیشتر هستیم.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح ابراز امیداری کرد که توجه به مهارت‌آموزی در مهارت‌های نظامی، بیش از پیش دنبال شود.

وی خاطرنشان کرد: محورهای سیاست‌های راهبردی چهارگانه در این‌خصوص تعیین شده است که مهارت‌آموزی متناسب با نیازها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی، استقرار سامانه‌های اطلاعات، مهارت و اشتغال و همچنین حمایت از اشتغال و کارآفرینی از جمله این محورهاست.

سرلشکر باقری همچنین در حاشیه پنجمین جلسه عالی سیاست‌گذاری مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه، گفت: در جلسه امروز سند ملی اشتغال کارکنان وظیفه که در شورای عالی اشتغال کشور تصویب شده بود و زمینه خوبی را جهت هم‌افزایی دستگاه‌های کشوری و لشکری فراهم می‌کرد، مورد توجه و بررسی قرار گرفت.

آمادگی جهاددانشگاهی در راستای تحقق سیاست‌های اجرایی پانزده گانه در سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه نیروهای مسلح

در ادامه این جلسه دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی به ارایه گزارشی در حوزه طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه پرداخت و گفت: در حوزه آموزش بدو خدمت سرباز ماهر، این نهاد در سال اول (۱۳۹۸) موفق به آموزش ۱۶ هزار سرباز، سال (۱۳۹۹) ۸ هزارسرباز و سال سوم (تا آذرماه ۱۴۰۰) ۸۰ هزار سرباز شد.

همچنین رییس جهاددانشگاهی ضمن تشکر از وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیروهای مسلح، در راستای تحقق سیاست‌های اجرایی پانزده گانه در سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه نیروهای مسلح اعلام آمادگی کرد و گفت: در حوزه مهارت آموزی متناسب با نیازها جهاددانشگاهی می تواند با توجه به زیرساخت‌ها و شبکه ملی خود در حوزه آینده پژوهی مشاغل و مهارتهای مورد نیاز آینده مشاغل و مشاغل آینده مبتنی بر ماموریت های دستگاه ها و آمایش سرزمین همکاری داشته باشد.

وی افزود: در حوزه بهره گیری از ظرفیت های ملی، جهاددانشگاهی می تواند با توجه به ظرفیت رسانه ای خود شامل ایسنا، ایکنا، سینا پرس و بازارکار به موضوع فرهنگ سازی، ترویج و تبلیغ طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه در کنار ستادکل نیروهای مسلح باشد.

دکتر طیبی بیان کرد: با توجه به ظرفیت شبکه ملی مراکز آموزش های تخصصی و مهارتی جهاددانشگاهی می تواند در ساماندهی و تربیت مربی دوره های مهارت آموزی کارکنان وظیفه اقدام نماید.

دکتر طیبی ادامه داد: جهاددانشگاهی می تواند در حوزه سامانه های اطلاعات مهارت و اشتغال، از ظرفیت سامانه های مشاوره، کاریابی و هدایت شغلی خود با ستادکل نیروهای مسلح همراهی و همکاری داشته باشد و در حوزه اشتغال و کارآفرینی با بهره مندی از ظرفیت های پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و مراکز نوآوری و شتابدهی با ستادکل نیروهای مسلح همراهی و همکاری کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این جلسه امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرتیپ پاسدار علی عبداللهی معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرتیپ پاسدار مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع، سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی، حجت‌الاسلام علی سعیدی رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا، دکتر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، دکتر سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، دکتر حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، میثم لطفی رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، عارف نوروزی رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، امیر سرتیپ محمود شیخ‌حسنی رییس بازرسی و ایمنی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار محمدجواد زاده‌کمند معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار ابوالفضل شکارچی معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح، امیر سرتیپ محسن دره‌باغی معاون آماد و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار تقی مهری رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، سردار محمد مهدی نژاد نوری معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح و دکتر پیرحسین کولیوند رییس جمعیت هلال احمر حضور داشتند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha