• یکشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400102619219
  • منبع : نمایندگی همدان

تنش آبی مسئله اول استان همدان است/ مدیری که دوندگی کند اعتبار از وزارتخانه جذب می‌کند

تنش آبی مسئله اول استان همدان است/ مدیری که دوندگی کند اعتبار از وزارتخانه جذب می‌کند

ایسنا/همدان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، همدان را جزء شهرهای در مواجهه با تنش‎های آبی معرفی کرد و گفت: در تأمین آب شهر همدان مشکلاتی وجود دارد و جلسات متعددی پیرو این موضوع برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین احمدحسین فلاحی روز یکشنبه ۲۶ دی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی ما بحث تأمین آب است که بسیار پر اهمیت بوده و مسئله اول استان محسوب می‌شود.

وی به تأمین آب مناطق روستایی اشاره کرد و افزود: برای تأمین آب، روستاها مورد پایش قرار گرفتند و مشکلات بسیاری از آن‌ها برطرف شد اما برخی دیگر در حال حاضر همچنان با مشکلاتی مواجه هستند که امیدواریم با مدیریت جدید این موضوع مرتفع شود.

فلاحی خاطرنشان کرد: مسئله تامین آب از دغدغه‌های تمامی مسئولان استان است و امیدواریم این موضوع با جدیت بیشتری پیگیری شده و تنش آبی استان حل شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش اصلی ما پشتیبانی از همه مدیران است و اگر مدیری اعتبار ملی دریافت نکند نشان دهند عدم تلاش و توانایی وی برای جذب اعتبارات است.

وی با بیان اینکه در حوزه عمرانی مدیران می‌توانند به دنبال دریافت اعتبارات از وزارتخانه باشند، اظهار کرد: ۸۵ درصد اعتبارات متعلق به وزارتخانه‌ها است و مدیری که دوندگی داشته باشد می‌تواند اعتبارات خوبی دریافت کند.

فلاحی با بیان اینکه برای حل و فصل کردن برخی موضوعات نیازی به قانون نیست، عنوان کرد: در برخی از امور اعتبارات به صورت غیر کارشناسی هزینه می‌شود که اگر این موضوع اتفاق نمی‌افتاد اکنون در وضعیت بهتری قرار داشتیم و البته برخی از مسائل قابل حل هستند.

نماینده مردم همدان یادآور شد: آسفالت کردن راه‌های روستایی یکی دیگر از موضوعات در حال پیگیری است که امیدواریم جدیت در این مسئله منجر به از بین رفتن راه‌های خاکی روستایی شود.

در ادامه مدیرعامل سابق آب و فاضلاب استان در این مراسم گفت: از سال ۱۳۹۵ توانستیم با تصفیه پساب فاضلاب ۵۵ میلیون متر مکعب آب به نیروگاه ارسال کنیم که برداشت آب از پساب فاضلاب و استفاده در بخش صنعتی یکی از افتخارات شرکت محسوب می‌شود.

سید هادی حسینی‌بیدار با بیان اینکه در روستاهای بخش سد موضوع کانال کشی فاضلاب به طور کلی به اتمام رسیده است، افزود: فاضلاب پادگان قهرمان هم وارد چرخه فاضلاب شد که با این اتفاق روستاهای یکن آباد و مهدی آباد هم دارای کانال فاضلاب شدند، ۹۸ درصد جمعیت حاشیه شهر همدان تحت پوشش خدمات فاضلابی قرار دارند.

وی بیان کرد: تصفیه‌خانه رزن به اتمام رسیده و در شهرهای درگزین، جورقان، قهاوند و دمق در حال دریافت اعتبار از طرق ماده قانونی هستیم تا بتوانیم عملیات عمرانی آن‌ها را آغاز کنیم.

حسینی بیدار با اشاره به توانمندی پرسنل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: همه کارکنان این شرکت آماده کار کردن هستند و روحیه آتش به اختیار در آنان بسیار قوی است، در مبحث‌های GIS، تحقیقات، آموزش و مدیران ارشد وزارت نیرو در کشور رتبه اول را کسب کرده‌ایم.

مدیرعامل سابق آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سال جدید در مجموعه آب و فاضلاب استان دریافت شده، قراردادی جدید هم با قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده که طی آن ۵۰۰ میلیارد اعتبار برای محرومیت زدایی ۱۶۰ روستای استان هزینه می‌شود و در حال حاضر نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار موافقت شده در ماده ۵۶ داریم که از این میزان ۳۰۰میلیارد برای همدان و ۱۰۰ میلیارد آن هم برای ملایر هزینه خواهد شد.

وی در ادامه افزود: ۱۰ هزار متر زیر بنای ساختمان‌های مربوط به این شرکت در سراسر استان است که در مدت ۸ سال ساخته شده، از سال ۹۳  رقمی حدود ۹۸ میلیارد تومان از دولت طلب داریم که می توانیم این میزان را با استفاده از تهاتر دریافت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha