• شنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۰ / ۲۲:۵۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400102518708
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان:

فعالیت‌های قرآنی در سطح محلات حاشیه‌ای ترویج داده شود

فعالیت‌های قرآنی در سطح محلات حاشیه‌ای ترویج داده شود

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان از آمادگی دفاتر تسهیل‌گری با هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان برای حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ترویج آنها در سطح محلات حاشیه‌ای خبر داد.

مریم پورسرتیپ شنبه، ۲۵ دی در نشست با اعضای هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی لرستان که با موضوع «نقش بانوان در کاهش آسیب‌های اجتماعی» در استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به آسیب‌های اجتماعی استان و تأثیر آن بر زندگی و خانواده، اظهار کرد: ساماندهی، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی یکی از مهمترین اولویت‌های استان است.

وی افزود: با توجه به اینکه نیمی از جامعه ما را بانوان تشکیل می‌دهد و این قشر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در معرض این آسیب‌ها هستند که اثرات و تبعات فراوانی را بر روی این قشر عظیم و خانواده آنها می‌گذارد لذا ضرورت دارد کلیه متولیان و دستگاه‌های اجتماعی، فرهنگی و جامعه مدنی، سازمان‌های مردم‌نهاد، نیروهای جهادی و مردمی همراه و هماهنگ بوده و بدون موازی‌کاری، نسبت به کنترل و کاهش آسیب‌ها و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی اقدام نمایند.

پورسرتیپ برای حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ترویج آنها در سطح محلات حاشیه و همکاری دفاتر تسهیلگری با هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان اعلام آمادگی کرد.

خدیجه بیرانوند، رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی استان لرستان نیز در این نشست، ضمن پرداختن به اهمیت جایگاه زن در خانواده و اجتماع، گفت: یکی از اقدامات راهبردی هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی، تلاش در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه در حوزه زنان و خانواده است.

وی با تأکید بر اهمیت تأثیر سبک زندگی قرآنی و اسلامی در سعادت فرد و جامعه، افزود: با توجه به اینکه راه‌اندازیِ جلسات قرآن خانگی طرح ملی نورالثقلین موجب تسریع در حرکت به سمت ایجاد محله‌های اسلامی و به تبع آن کاهش آسیب‌های اجتماعی مختلف در حوزه خانواده خواهد شد، لذا هم‌افزاییِ نهادهای مختلف در این خصوص، لازم و ضروری به نظر می‌رسد.

رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی لرستان با بیان اینکه یکی دیگر از اصلی‌ترین علل آسیب‌های اجتماعی مختلف در استان ما، مشکل اشتغال برای جوانان و نیز قشر آسیب‌پذیر بانوان بی‌سرپرست و بدسرپرست است که باید با همکاری مسئولان و مردم رفع گردد، اضافه کرد:  با توجه به ظرفیت بسیار بالای استان لرستان در زمینه گیاهان دارویی، در نظر است به زودی، کارگاه‌های آموزشی اشتغال‌زایی، درآمدزایی، کارآفرینی و نیز مشاغل خانگی مرتبط با گیاهان دارویی را با حضور اساتید برجسته برای علاقمندان برگزار کنیم تا بتوانیم  برای رفع بیکاری از زندگی این قشر گامی برداریم.

وی در خاتمه حمایت معاونت اجتماعی استانداری از گروه‌های جهادی فعال مردمی را که برای سازندگی و کمک‌های مؤمنانه تلاش می‌کنند را خواستار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha