• پنجشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400102317029
  • خبرنگار : 50489

نشست خبری مراسم بزرگداشت حماسه ششم بهمن آمل

نشست خبری مراسم بزرگداشت حماسه ششم بهمن آمل

ایسنا/مازندران نشست خبری ستاد برگزاری چهلمین سالگرد حماسه اسلامی ششم بهمن ماه ۱۳۶۰ مردم آمل با هدف اعلام و تشریح برنامه های ملی و استانی این مراسم و راه اندازی استودیو هزارسنگر در این شهرستان برگزار شد.

حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی، امام جمعه شهرستان آمل در ابتدای نشست از برگزاری جلسه و دیدار اعضای ستاد با علامه جوادی آملی در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: با توجه به هماهنگی های به عمل آمده، سخنران ویژه مراسم که در مصلی میر بزرگ آمل برگزار می شود، سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس خواهد بود.

در ادامه علیرضا شریعت، فرماندار آمل از لزوم معرفی حماسه اسلامی ششم بهمن برای نسل نوجوان و جوان و نیز انتقال روحیه شهادت طلبی، رشادت و مجاهدت از نسلی به نسلی سخن گفت و تاکید کرد: در مورد محرم و صفر، الزامی به فرهنگ سازی و معرفی وجود ندارد چراکه این ایام با مردم عجین شده است اما برای رویدادهای حماسی هم‌چون ششم بهمن ۱۳۶۰ نیاز به برنامه های ملی و فراملی داریم.

همچنین عباس مرزبند، ریاست اداره آموزش وپرورش شهرستان آمل در حاشیه این مراسم از رایزنی های به عمل آمده با مجمع نمایندگان استان مازندران در خصوص گنجاندن واقعه ششم بهمن آمل در کتاب های درسی یاد کرد. همچنین علی امانی، دبیر ستاد برگزاری این بزرگداشت، از برگزاری جلسه ای را با رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و طرح پیشنهاد ساخت مجموعه تلویزیونی با موضوع حماسه ششم بهمن ماه خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha