دکتر ستاری تصریح کرد: بهترین و کمهزینهترین عامل در کاهش خسارات، آمادگی پیش از بحران و قبل از حملات در حوزه سایبری و زیستمحیطی است که این موضوع در زمان آرامش و قبل از وقوع حادثه میتواند مؤثر باشد.
وی با تأکید بر اهمیت طرح جامع پدافند غیرعامل، بیان داشت: لازم است دستگاههای اجرایی بهمنظور مقابله با مخاطراتی که ما را تهدید میکنند و بهمنظور صرفهجویی در هزینهها و جلوگیری از اتلاف انرژی آسیبهای زیرساختی را شناسایی و این طرح را در دستور کار قرار دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان بابیان اینکه امروزه کلیگویی به درد جامعه نمیخورد از مدیران دستگاههای اجرایی خواست تا ضمن احصاء آسیبهای مختلف آنها را بهصورت یک برنامه مدون آماده کرده تا به وزارت کشور ارائه شود.
ستاری تصریح کرد: همه دستگاههای اجرایی به دلیل وجود پدافند غیرعامل بهنوعی به معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی مرتبط میشوند و ما موظف هستیم از زیرساختها مطلع و آسیبها را بشناسیم تا در انجام کمکهایی که در دستور کار داریم موفقتر باشیم.
وی تصریح کرد: دستگاههای خدماتی موظفند آنچه مستقیماً به زندگی مردم مربوط میشود مانند استمرار توزیع برق، گاز، نفت، آب و ...را مطابق دستورالعملهای ابلاغی پدافند غیرعامل مدنظر داشته و برای شرایط بحرانی آمادگی داشته باشند.
ستاری خاطرنشان کرد: با توجه به پیشبینی آب و هوایی در حال حاضر وضعیت مخاطرهآمیزی وجود ندارد اما لازم است همواره در بخش گاز، نفت، برق و خطوط انتقال نیرو آمادگی مقابله با حوادث احتمالی طبیعی و غیرطبیعی وجود داشته باشد و از آنجا که نوع خدمترسانی زنجیروار به هم متصل است این زنجیره نباید از جایی قطع شود.
انتهای پیام
نظرات