کامران صفوی در گفتوگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این رویداد با مشارکت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان بهعنوان مشارکت کننده و حامی رویداد در تاریخ هشتم بهمنماه سال جاری برگزار می شود.
وی با بیان اینکه در کشور پتانسیل بالایی در حوزه گیاهان دارویی وجود دارد، گفت: در استان اصفهان نیز مجموعه حوزههای فعال در این زمینه گسترده و حائز اهمیت است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با دارا بودن سرای نوآوری گیاهان دارویی و مرکز رشد تخصصی و شتاب دهنده گیاهان دارویی نقش فعال در این حوزه دارد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان هدف از برگزاری این رویداد را شناسایی ایدههای نو در حوزه گیاهان دارویی اعلام کرد و افزود: رویکرد ایدهها بیشتر فناورانه و ارائه طرحهای نوین است.
صفوی، مخاطبان این ایده بازار را دانشجویان، فارغ التحصیلان، اعضای هیئت علمی دانشگاهها و پژوهشگاهها و فناوران مراکز رشد و پارکهای فناوری اعلام کرد و گفت: صاحبان ایده در حوزههای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست میتوانند با مراجعه به آدرس https://sanka.agrieng.org از مسیر ورود به سامانه آموزش (لینک ثبتنام در رویداد و اخذ گواهی حضور برای اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی) و یا آدرس https://lms.agrieng.org (لینک ثبتنام برای غیراعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی) نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند.
وی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال ایدهها تا اول بهمنماه است، بیان کرد: علاقهمندان میتوانند در چارچوب محورهای صنایع غذایی، گیاهان دارویی، باغبانی، دامپروری و رشتههای مرتبط ایدههای خود را ارسال کنند.
رئیس سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خاطرنشان کرد: تقدیر از ایدههای برتر، امکان استقرار در مراکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) به همراه امکان دریافت هزینه نمونه سازی محصول تا سقف ١٠٠ میلیون ریال از جمله مزایای ویژه برای ایدههای برگزیده است.
صفوی اضافه کرد: برگزیدگان با استقرار در مرکز رشد دانشگاه اصفهان امکان حضور در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد که اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار میشود را خواهند داشت.
وی، شتاب و تسهیل به منظور شناسایی افراد خلاق و نوآور، آشنایی با فناوریهای جدید و نوآورانه، هزینه بسیار پایین در مقایسه با تحقیق و توسعه، ریسک کمتر در مقایسه با تحقیق و توسعه و زمان بری کمتر در مقایسه با تحقیق و توسعه را از مزایای رویداد ایده بازار کشاورزی برای واحدهای تولیدی و خدماتی دانست و گفت: همچنین مزایای رویداد ایده بازار کشاورزی برای نوآوران، فناوران و شرکتهای صاحب فناور شامل مواردی از جمله کاهش ریسک تجاریسازی و دسترسی به بازار، کاهش زمان و هزینه در تیمسازی، شناسایی نیازها و چالشهای فناورانه صنایع و واحدهای تولیدی و خدماتی، دریافت جایزه و اعطای تسهیلات مالی و مشاوره است.
انتهای پیام
نظرات