کاووس همتی شنبه ۱۸ دی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این محصولات شامل گوجه فرنگی، سیب درختی، کاسنی و زعفران بود که از ابتدای امسال با همکاری کلینیکهای گیاهپزشکی و نظارت کارشناسان حفظ نباتات موفق به کسب استاندارد تشویقی و گواهی icm شدهاند.
او با بیان اینکه ارتقای سلامت محصولات کشاورزی از اولویتهای جهاد کشاورزی است، اضافه کرد: اخذ گواهی محصول سالم با استفاده از روشهای مبارزه تلفیقی با آفات و بیماریها و و استفاده از سموم و کودهای بیولوژیک و اقلام غیر شیمیایی در دستور کار قرار گرفت و به مرحله اجرا در آمد.
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با تاکید بر اینکه ایجاد فرهنگ مصرف غذای سالم و آگاه سازی مردم نسبت به اثرات مخرب آلایندهها سطح تقاضای محصولات استاندارد را افزایش میدهد، عنوان کرد: نهادینه شدن طرح تولید محصولات سالم و ارتقای سلامت جامعه همکاری فرابخشی سایر دستگاهها را میطلبد.
همتی یادآور شد: از آن جایی که سالم سازی محصولات کشاورزی و ارتقای کیفیت تغذیه از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی است، انتظار میرود بیش از پیش شاهد افزایش تولید این گونه محصولات باشیم.
انتهای پیام
نظرات