به گزارش ایسنا بنابر اعلام جی آی اس من، این مختصات و نقشه به نام نقشه یو تی ام شناخته می شود و کاربردهای زیادی دارد. برای مثال از نقشه یو تی ام می توان برای موارد زیر استفاده کرد:
- اقدام به دریافت سند رسمی طبق ماده ۱۴۷
- استعلام وضعیت ملک از شهرداری یا سایر ارگان ها
- تهیه نقشه اجرایی و ساخت
- پیاده سازی نقاط
- و موارد دیگر ...
مراحل برداشت مختصات ملک
قبل از این موضوع می بایست با UTM که مخفف Universal Transverse Mercator آشنا شویم. در واقع مختصات یو تی ام حاوی اطلاعات دو بعدی نقطه است که با جایگذاری آن در نقشه های مورد نظر می توان، موقعیت دقیق آن را بدست آورد. برای مثال به کمک مختصات UTM می توان فهمید که ملک دقیقا در کدام موقعیت و در چه وضعیتی نسبت به املاک مجاور قرار دارد. برای صدور سند رسمی ملک، در ابتدا اداره ثبت اسناد و املاک از ما نقشه یو تی ام ملک را به همراه عرصه و اعیان را می خواهد که اینکار می بایست توسط نقشه بردار با ابزارهایی مانند دوربین نقشه برداری یا دستگاه جی پی اس انجام شود. پس از انجام اینکار یکسری نقاط و نقشه به ما تحویل داده می شود که می توانیم برای ادامه مراحل صدور سند از آن استفاده نماییم.
تهیه نقشه یو تی ام غالبا به دو روش صورت می گیرد. در روش اول مختصات نقاط توسط دوربین نقشه برداری، برداشت شده و بر روی نقشه ها پایه جانمایی می گردد. در روش دوم نیز اینکار به کمک دستگاه GPS دو فرکانسه انجام و بر روی نقشه ها جانمایی می گردد.
در تصویرزیر، روند کار بصورت کامل مشخص گردیده است:
شرایط تهیه نقشه یو تی ام
با توجه به دقت و جزئیات مدنظر، اینکار می بایست توسط مهندس نقشه بردار باتجربه و متخصص انجام شود. اگر شما نیز قصد دارید نقشه یو تی ام برای ملک تان داشته باشید می توانید از طریق سایت gisman.ir اقدام نمایید. لازم به ذکر است مدیریت سایت جی آی اس من به عهده آقای مهندس حسن واعظی است که مهندس باتجربه و بادانش نقشه برداری با تخصص GIS است که می توانید با اطمینان خاطر از خدمات مورد ارائه ایشان استفاده نمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات