• سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400101410390
  • خبرنگار : 71214

وزارت راه وجود ترک در کوهستان جاده هراز را تایید کرد

تشکیل جلسات بین چند نهاد برای تصمیم‌گیری درباره جاده هراز

تشکیل جلسات بین چند نهاد برای تصمیم‌گیری درباره جاده هراز

درپی انتشار اخباری درباره ایجاد شدن یک ترک عظیم در بخشی از کوهستان مشرف بر جاده هراز و طرح احتمال بروز فاجعه انسانی در جاده هراز و سقوط بخشی از کوه در منطقه پلور، مسوولان وزارت راه و شهرسازی اعلام کردند که این مساله درحال پیگیری و بررسی است و بسته شدن یا نشدن محور هراز بستگی به سطح خطر و بحران احتمالی این مساله دارد.

به گزارش ایسنا، چندی است که ویدئویی در فضای مجازی دست به دست می شود که در توضیحات آن ادعا می‌شود محدوده‌ روستای آب‌اسک بعد از پلور در جاده هراز در آستانه تخریبی بزرگ به دلیل سقوط کوه و ناپدید شدن تونل و جاده قرار دارد.  

رضا نفیسی - رئیس مرکز تدوین مقررات، ایمنی حمل و نقل، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی-  در گفت و گو با ایسنا، در  این باره اظهارکرد: طی روزها و هفته های گذشته جلسات متعددی بین دستگاه های مختلف و متولیان این حوزه در این خصوص برگزار شده است. هفته قبل نیز جلسه ای در این زمینه داشتیم تا ببنیم چنین اتفاقی رخ می دهد یا خیر. همچنین دستگاه های مختلف از استانداری تا ستاد بحران، سازمان زمین شناسی، سازمان راهداری، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و غیره گزارشهایی ارائه دادند و مقرر شد تا ضمن بازدید از منطقه گزارش دقیقی از وضعیت این محدوده از جاده هراز ارائه دهند.

وی افزود: مسئله این است که باید در وهله نخست در خصوص این مسئله و مخاطره ارزیابی صورت گیرد و حجم و بزرگی آن برآورد شود و بر آن مبنا اقدامات مورد نیاز اولویت بندی گردد

نفیسی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد تا موضوع در دو سطح پیگیری و بررسی  شود. در مرحله اول این مسئله قرار است در ستاد مدیریت بحران استان بررسی شود و با دعوت همه ذینفعان و متولیان به این نتیجه برسیم مشکل مطرح شده تا چه اندازه جدی است و در صورت نیاز موضوع باید به ستاد  مدیریت بحران کشور محول شود تا در آن جلسه تصمیم گیری لازم صورت گیرد.

رئیس مرکز تدوین مقررات، ایمنی حمل و نقل، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا در حال حاضر مسئله مطرح شده را به عنوان یک مخاطره جدی و فوری تلقی می کنید؟ گفت:  در حال حاضر به این موضوع به عنوان یک هشدار نگاه می کنیم اما تصمیم گیری برای انجام هرگونه اقدام به سطح خطر بستگی دارد؛ بنابراین باید منتظر بمانیم و ببینیم که چه نتایجی از سوی متولیان و دستگاه های مربوطه از بررسی این محدوده از جاده هراز اعلام می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۴ ۱۴:۳۷

دستگاه های مسئول با این همه کبکبه و دبدبه و هزاران نیرو و متخصص و میلیاردها تومان هزینه و ........ باید بر اساس یک ویدئو متوجه بحران بشوند!

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۴ ۱۵:۵۶

الان که فهمیدن هم دنبال جلسه هستند!

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۴ ۱۵:۵۷

دوست عزیز ، خودشون میدونن ولی اعلام ان هزینه داره . اگر دقت کرده باشید دوساله در مورد مالیات خانه های خالی و ثبت نام در سایت هر روز مسئولین وزارت راه مصاحبه میکنند و هشدار میدهند، ولی در چنین مواردی که با جان انسانها سرو کار دارد سکوت میکنن.

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۴ ۲۱:۱۹

دقیقا عالی فرمودین ... و بعد هم نه بخاطر امنیت مردم بلکه بدلیل ترس از اینکه بعدا متهم شوند علی رغم اطلاع از موضوع هیچ کاری نکرده اند.

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۱۴ ۱۶:۴۴

سلام این موضوع قابل آزمون و خطا نیست و حتما باید در اسرع وقت رفع خطر گردد . ضمن آنکه اطلاع رسانی مداوم آن نیز لازم و ضروریست . ممنون