جهانبخش بانشی دوشنبه ۱۳ دی به خبرنگاران گفت: جشنواره تجارب و ایدههای برتر اردویی و اردوگاهی با هدف تجمیع، تدوین و بهره برداری از ایدهها، تجربیات و توانمندیهای فعالان اردویی و اردوگاهی سراسر کشور از طرف وزارت متبوع طراحی و اجرا شد.
او با بیان اینکه از فارس ۳۵۰ نفر از فرهنگیان در این جشنواره شرکت کردند، افزود: اردوهای دانش آموزی فرآیندی آموزشی، تربیتی و چند رسانهای است که میتواند ضمن تأمین هدفهای کوتاه مدت آموزشی و تربیتی، زمینه بروز و تحقق اهداف بلند مدت را نیز فراهم کند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس گفت: برنامه ریزی و نظارت هوشمندانه از فرصت اردوها و فعالیتهای گروهی و اجتماعی دانش آموزی به عنوان راهبردی کلان مبتنی بر اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و ساحتهای شش گانه تربیتی برای نیل به اهداف دورههای تحصیلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بانشی خاطرنشان کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در راستای سیاستگذاری برای متناسب سازی موضوعات اردوهای دانش آموزی به عنوان یکی از موثرترین ابزار برای تجلی فضایل اخلاقی و رفتاری دانش آموزان و قراردادن آنها در فضا و محیط طبیعی پرنشاط و شاداب، نیازمند همراهی و اخذ تجربیات تخصصی و ایدههای برتر اردویی و اردوگاهی از سوی مربیان و دانش آموزان است.
او خاطرنشان کرد: به همین منظور اولین جشنوره کشوری " تجارب و ایدههای برتر اردویی و اردوگاهی " توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار شد و علاقمندان و دست اندرکاران فعالیتهای اردویی و اردوگاهی با ثبت خاطرات و تجربیان مانگار، ارائه پیشنهادهای مدون و عملیاتی و تولید آثار فاخر گنجینه ی ارزشمند را مستند و ماندگار کردند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس یادآور شد: سعید عزیزی از ناحیه ۲ شیراز در رشته ایدههای اردویی، علیرضا دوستی از اداره کل در رشته ایدههای اردویی، نرگس خاتون اسفندیاری از ناحیه ۴ شیراز در رشته دل نوشته و خاطره و خانم آمنه صحرابان از کازرون در رشته روایتگری حایز مقام برتر کشوری شدند.
بانشی افزود: همچنین خانم لیلا رشیدی از اداره کل آموزش و پرورش در رشته نوشتاری، رویا زارعیان از ناحیه ۲ شیراز در رشته نوشتاری و مریم مهبودی از ناحیه ۳ شیراز در رشته نوشتاری صاحب مقام برتر کشوری شدند.
انتهای پیام
نظرات