• یکشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400101208325
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

در نشست رؤسای پارک‌های فناوری سلامت کشور مطرح شد

ناگزیر از ایجاد پارک‌های سلامت هستیم/تعریف ۶ محور برای پیشرفت پارک‌ها

ناگزیر از ایجاد پارک‌های سلامت هستیم/تعریف ۶ محور برای پیشرفت پارک‌ها

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با بیان این که ناگزیر از ایجاد پارک‌های سلامت هستیم، گفت: در حال حاضر در کشور ۱۸۰۰ شرکت و هسته فناور در مراکز رشد دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد و اگر به سمت پارک‌های فناوری حرکت نکنیم، نمی‌توانیم بهره‌ مناسبی از این پتانسیل ایجاد شده ببریم‌.

به گزارش ایسنا، محمدرضا منظم در نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری سلامت که با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در محل پارک فناوری سلامت پردیس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای ایجاد پارک‌های فناوری سلامت، افزود: در حوزه پارک‌های فناوری حرکت‌هایی در راستای ایجاد ساختار و اساسنامه در حال انجام‌ است. مساله مهم این است که بومی سازی ساختارها در دانشگاه‌های علوم پزشکی دارای یک نسخه واحد نیست و در هر دانشگاه منحصر به همان دانشگاه است و وزارت بهداشت با حساسیت لازم این مساله را دنبال می‌کند.

منظم، توجه به تجاری‌سازی را در ایجاد پارک‌های سلامت حائز اهمیت توصیف کرد و افزود: بحث شتاب‌دهنده‌ها و مراکز نوآوری در دل اساسنامه‌ها دیده شده است و این اکوسیستم جدید با هماهنگی لازم وزارت بهداشت و معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و وزارت علوم خواهد بود.

نیازمند کمیته فنی برای ارزیابی پیشرفت پارک‌های سلامت هستیم

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با ارائه آماری از میزان پیشرفت فضای پارک‌های سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: شیوه استانداردی در ارائه گزارش پیشرفت پارک‌ها وجود ندارد. البته با تکیه بر تجربه پارک فناوری پردیس ۶ محور برای پیشرفت پارک‌های سلامت در نظر گرفته‌ایم که در سه دوره ارزشیابی صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: برای ارزیابی میزان پیشرفت پارک‌های فناوری سلامت نیازمند یک کمیته فنی هستیم و برای این کمیته پیشنهاد من این است که رؤسای پارک‌ها و معاونین آنها در این کمیته حضور داشته باشند و در برنامه‌ریزی و سیاست‌ها کمک کنند. مشاوران هم از افراد مؤثر پارک های دیگر انتخاب شوند که تعامل را نیز افزایش می‌دهند.

به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در این نشست نمایندگانی از پارک‌های فناوری سلامت سراسر کشور از جمله محمود بیگلر به نمایندگی از پارک سلامت علوم پزشکی تهران، حسین کیوانی و محمد علی سنجری به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و نمایندگانی از پارک فناوری سلامت شهید بهشتی، مشهد، اهواز، زنجان، اصفهان، کرمان، مازندران، کرمانشاه و تبریز حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha