دکتر محمدهادی ایمانیه در خصوص مصوبات جلسه شورای برنامهریزی استان فارس گفت:در فارس ۴۰۰ پروژه نیمه تمام در حوزه های مختلف ورزشی، سلامت، آموزش و آبرسانی برای تکمیل نیازمند اعتباری کمتر از ۵ میلیارد تومان است که با مصوبه استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل آنها، خیرین مشارکت کننده می توانند پس از تکمیل، نسبت به نامگذاری آنها براساس نظر خود اقدام کنند.
به نقل از استانداری فارس، علاوه بر استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل پروژههای نیمه تمام، تلاش مدیران دستگاه های اجرایی برای تخصیص اعتبارات مصوب استانی در بودجه سال ۱۴۰۰ مصوبه دیگر شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس بود که استاندار به آن پرداخت و از دستگاه های اجرایی خواست در مدت باقی مانده نسبت به تحقق بودجه تلاش کنند.
ابطال مجوز پروژههای راکد بعد از ۲ سال
ابطال مجوز پروژه های که بعد از گذشت ۲ سال هیچ پیشرفت فیزیکی نداشته و به بهره برداری نرسیدند دیگر مصوبه این جلسه بود که نماینده عالی دولت در استان فارس به آن اشاره و تصریح کرد: مجوز پروژههای صنعتی و معدن استان که با گذشت ۲ سال و تعهد مجریان برای به سرانجام رساندن در مدت مذکور وارد فاز اجرایی نشده و یا به بهره برداری نرسیده ابطال میشود.
ایمانیه همچنین در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور دو تن از نماینده مردم فارس در مجلس برگزار شد با تاکید بر این سرمایه گذاری، منجر به اشتغال یکی از اهداف سرمایه گذاری در سال آینده است، گفت: یکی از سیاست های دولت در پروژه های سرمایه گذاری، طرح های است که منجر به کاهش بیکاری، ایجاد اشتغال و تولید میشود.
او گریزی هم به طرح آمایش سرزمین زد و گفت: نسخه طرح آمایش استان فارس در اختیار مدیران قرار بگیرد تا این طرح بصورت مشخص توسط رئیس آن دستگاه اجرایی مطالعه گرددتا مورد مربوط به دستگاه ها به عنوان پیشنهاد به سازمان برنامه و بودجه ارسال گردد.
نماینده عالی دولت در استان فارس به مدیران استانی پیشنهاد داد در صورت صلاحدید با مدیران اسبق سازمان متبوع خود جهت تقویت نقاط قوت سازمان در طرح آمایش سرزمین مشورت کنید.
ایمانیه با اشاره به پیش بینی رشد اقتصادی ۷.۵ درصدی استان در لایحه بودجه از آمادگی استان فارس در جهش رشد اقتصادی خبر داد و تصریح کرد: در تحقق این امر پروژه هایی مانند ظرفیت شهرک صنعتی با ظرفیت کامل در چرخه مدار تولید و اشتغال قرار بگیرد.
تمرکز بر تکمیل پروژه های نیمه تمامی که می توانند در چرخه تولید ناخالص و اشتغال قرار بگیرند از دیگر موارد مورد تاکید استاندار فارس به مدیران در تحقق رشد اقتصادی استان در سال ۱۴۰۱ بود.
او در این جلسه از مدیران دستگاه های اجرایی خواست که با استفاده از ظرفیت نمایندگان فارس در مجلس برای تحقق بودجه های استانی با ظرفیت چانه زنی نمایندگان در وزراتخانه های متبوع تلاش کنند.
استفاده از ظرفیت بودجه فرهنگی دستگاه های دولتی برای تحقق اعتبارات تهیه سند فرهنگی استان موضوع دیگری بود که دکتر ایمانیه بعد از گزارش نقشه فرهنگی استان به آن پرداخت و گفت: باید مکانیزیم قانونی استفاده از بودجه فرهنگی برای تحقق برنامه های سند فرهنگی استان تبیین و مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای پیام
نظرات