• یکشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400101208260
  • خبرنگار : 71129

اسلام‌هراسی در اروپا در ۲۰۲۰ شدیدتر شد

اسلام‌هراسی در اروپا در ۲۰۲۰ شدیدتر شد

بر اساس گزارش جدیدی مشخص شد که اسلام‌هراسی در اروپا در سال ۲۰۲۰ اگرچه به نقطه بحرانی نرسید، اما شدیدتر شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، گزارش ۸۸۶ صفحه‌ای با عنوان "گزارش اسلام‌هراسی اروپایی در ۲۰۲۰" به کوشش "انس بایراکلی"، استاد روابط بین‌الملل در دانشگاه ترکیه-آلمان مستقر در استانبول و "فرید حافظ"، دانشمند علوم سیاسی از دانشگاه جورج تاون تالیف شده است.

آنها در این گزارش که سالانه و از ۲۰۱۵ منتشر شده، نوشتند: با نگاهی به شش سال قبل بسیاری از ناظران به این اجماع نظر می‌رسند که وضعیت اسلام‌هراسی در اروپا نه تنها بهبود نیافته بلکه وخیم‌تر هم شده است.

این مولفان همچنین نوشتند، این یکی از دلایلی بود که آنها تصویری از یک سیاستمدار را برای جلد اول نسخه امسال انتخاب کردند که امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه است و به گفته آنها به طور گسترده به عنوان نماینده یک جنبش سیاسی میانه‌رو و جریان اصلی در نظر گرفته می‌شود.

آنها همچنین ادامه دادند: همین واقعیت به منزله افشاگری دیگری است که میانه‌روها در سیاست در رابطه با اسلام‌هراسی افراطی‌تر شده‌اند. مسلمانان فرانسوی و اتریشی هدف آماج خشونت وحشیانه دولتی قرار گرفته‌اند که به نام قوانین "ضد تروریسم" مشروعیت گرفته است. تعطیلی نهاد نظارتی فرانسه درباره اسلام‌هراسی نمونه‌ای واضح درباره این است که اسلام‌هراسی در این کشور رشد یافته است.

بایراکلی با تاکید بر این گزارش گفته که تصویر ماکرون به دلیل سیاست‌هایش در فرانسه بر روی نسخه گزارش مذکور چاپ شده است. اشاره او به قانون ضد جدایی‌طلبی در فرانسه بود که دولت مدعی است قصد دارد سیستم سکولار فرانسه را تقویت کند، در حالی که منتقدان بر این باورند که این قانون، آزادی مذهبی را محدود می‌کند و مسلمانان را به حاشیه می‌کشاند. این قانون به خاطر هدف قرار دادن جامعه مسلمانان فرانسه که با ۳.۳۵ میلیون نفر بزرگترین جمعیت مسلمانان در اروپا را شامل می‌شوند و همچنین اعمال محدودیت علیه آنها به شدت مورد انتقاد است.

فرید حافظ، دیگر مولف این گزارش هم گفت:‌ آلمان بیش از ۳۱ هزار مورد جرم از جمله ۹۰۱ مورد اقدام مجرمانه و انزجاری علیه مسلمانان ثبت کرده است. اما در فرانسه نیز ۱۱۴۲ مورد از جمله ۲۳۵ پرونده علیه مسلمانان ثبت شده است. اما اینجا یک سوال مطرح است که آیا پلیس فرانسه به صورت جدی جرایم انزجاری علیه مسلمانان را ثبت می‌کند یا خیر.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha