عادل کاظمی با اشاره به اینکه احداث و اتصال این نیروگاه به شبکهی برق سراسری به عنوان یک منبع درآمد مطمئن برای مالک آن است، اضافه کرد: کلیهی مراحل امکانسنجی، مبادلهی قرارداد، نظارت بر عملکرد پیمانکار و صحت اجرای پروژه توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز انجام میپذیرد.
وی تصریح کرد: متوسط انرژی تولیدی هر کیلووات سامانهی خورشیدی در منطقهی شهرستان تبریز در حدود ۱۶۵۰ کیلووات ساعت در سال خواهد بود و بر اساس قیمتهای تشویقی مصوب وزارت نیرو به همراه تعدیل قیمتها که بر مبنای شرایط تورمی کشور اعمال میشود در قالب صورتحسابهای دو ماهه محاسبه و به حساب سرمایهگذار واریز میشود.
وی یادآور شد: در زمستان سال ۱۴۰۰، هزینهی سرمایهگذاری برای هر کیلووات نیروگاه خورشیدی در ظرفیتهای کوچک پایینتر از ۲۰۰ کیلووات در حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال بر اساس نوع و کیفیت تجهیزات پیشبینی میشود.
کاظمی گفت: درآمد ناشی از این سرمایهگذاری معاف از مالیات بوده و دورهی بازگشت سرمایه برای این نیروگاهها با در نظر داشتن هزینهی سرمایهگذاری به طور متوسط در حدود ۱۸۰ میلیون ریال برای هر کیلووات و اعمال نرخ تعدیل برآوردی با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر، در بازهی زمانی کمتر از چهار سال برآورد میشود و لذا طرح سرمایهگذاری با این شرایط دارای توجیه اقتصادی است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، این به نمایندگی از سازمان ساتبا آمادهی ارائهی خدمات به تمامی مشترکان خود در راستای فراهمسازی امکان سرمایهگذاری جهت احداث نیروگاه خورشیدی و بادی تا دو برابر ظرفیت انشعابی خود و فروش انرژی بر اساس قیمتهای تشویقی مصوب را دارد.
حداکثر ظرفیت احداث برای نیروگاههای خورشیدی در قالب قرارداد فروش انرژی مختص مشترکان تا ۲۰۰ کیلووات و برای نیروگاههای بادی یک مگاوات است. متقاضیان برای ظرفیتهای بالاتر از ظرفیتهای مطرح شده میبایست به سازمان ساتبا با آدرس اینترنتی www.satab.gov.irمراجعه کنند.
سرمایهگذاران و مشترکان محترم جهت اخذ اطلاعات بیشتر میتوانند به پرتال شرکت توزیع نیروی برق تبریز به آدرس toztab.ir بخش "احداث نیروگاههای تجدیدپذیر و گازسوز" مراجعه و یا با دفتر بازار برق این شرکت به شمارههای ۳۳۲۷۲۴۷۳ و ۳۳۲۷۲۳۹۵ تماس حاصل کنند.
انتهای پیام
نظرات