• جمعه / ۱۰ دی ۱۴۰۰ / ۲۰:۲۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400101007104
  • خبرنگار : 50349

قم یکی از استان‌های پیشرو در نهضت ملی مسکن است

قم یکی از استان‌های پیشرو در نهضت ملی مسکن است

ایسنا/قم وزیر راه و شهرسازی گفت: قم یکی از استان‌های پیشرو در نهضت ملی مسکن بوده و خوشبختانه قم از سهمی که در مرحله اول برای این استان مشخص‌شده، پیشی گرفته است.

رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان قم و در مراسم  آغاز عملیات اجرایی احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن، ضمن تشکر از مجموعه استان قم بیان کرد: امروز عملیات اجرایی احداث بیش از ۴۰ هزار واحد مسکونی در استان قم آغاز شد که می‌تواند برای مردم، به‌خصوص جوانان و کسانی که مسکن ندارند ایجاد امید و آرامش کند.

وی افزود: امروزه بیش از ۵۰ درصد از هزینه سبد خانوار در ایران برای شهروندان فاقد مسکن را هزینه اجاره خانه تشکیل می‌دهد و این وظیفه ماست که بتوانیم با یک تلاش جهادی تا پایان دولت طرح نهضت ملی مسکن را پیش برده و این افراد را صاحب‌خانه کنیم.

قاسمی ادامه داد: نهضت ملی مسکن خواسته و نیاز مردم، تعهد دولت و قانون مصوب مجلس است و فرصت خوبی است که مردم بتوانند صاحب مسکن شوند، لذا استان قم جزو استان‌های پیشرو در  شروع نهضت ملی مسکن است.

وی تصریح کرد: اکنون سهمیه هر استان در دو مرحله ۲ میلیون واحدی نهضت ملی مشخص‌شده و خوشبختانه قم از سهمی که در مرحله اول برای این استان مشخص‌شده،  پیشی گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی از احداث بیش از ۴۱ هزار واحد مسکونی در شهرهای استان قم خبر داد و وعده برداشتن گام‌های بعدی را در سال‌های آتی داد.

قاسمی اظهار کرد: امروز با اقداماتی نظیر الحاق زمین به شهر،  برای حدود ۵۰ درصد تعداد ثبت‌نام‌ها در قم زمین تأمین‌شده است، بیش از ۸۹ هزار نفر در قم ثبت‌نام کرده‌اند و این تعداد افزایش خواهد یافت، لذا زمین‌های زیادی در شهر هست که نیاز به الحاق ندارد و می‌تواند در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی افزود: این زمین‌ها اکنون در اختیار نهادها و مؤسساتی است که بر اساس قانون جهش تولید مسکن و قراردادی که با سازمان ملی زمین و مسکن دارند، موظف‌اند در صورت بلااستفاده ماندن زمین و عدم ساخت‌وساز،  این زمین‌ها را به دولت بازگردانند تا در نهضت ملی مسکن استفاده شود.

وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: خواهش من این است که مجموعه‌هایی که این زمین‌ها را در اختیار دارند و مازاد هم هست، آن‌ها را بازگردانند، لذت اکنون  دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی در پیک تقاضا قرار دارند و در آینده نیازی به ظرفیت بیشتر نخواهند داشت.

قاسمی در پایان گفت: حدود ۱۰۰۰ هکتار زمین در اختیار این مؤسسات آموزشی و دانشگاه‌ها قرار دارد که سهم استان در فاز دوم باید از همین زمین‌ها تأمین شود.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha