• پنجشنبه / ۹ دی ۱۴۰۰ / ۱۷:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400100906653
  • خبرنگار : 50134

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی:

باید مجمع خیرین حامی فناور در آذربایجان غربی ایجاد شود

باید مجمع خیرین حامی فناور در آذربایجان غربی ایجاد شود

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی گفت:۲۶۵ ایده برای رویداد بین المللی تاک ۲ارسال شده است.

منصور فر امروز ۹دی در "دومین رویداد بین المللی تاک ۲" که در هتل آنا در ارومیه برگزار شد، افزود: ۲۶۵ ایده برای این رویداد ارائه شد که در فرایند های مختلف ۱۰ ایده برتر  در ۳ حوزه فرش، صنایع دستی و گردشگری  و بوم گردی معرفی شد. 

وی تصریح کرد: از طریق این ۱۰ ایده، پیش بینی می شود اگر مورد حمایت قرار گیرند حدود ۱٠٠٠ شغل ایجاد می شود.

منصور فر با تاکید به اینکه یکی از پرچالش ترین موضوعات کشور بحث اشتغال پایدار است، خاطر نشان کرد: یکی از وظایف سنگین که بر عهده کمیته امداد واگذار شده ایجاد اشتغال در بین ۵دهک پایین جامعه است.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی یاد آور شد: یکی از ارزشمند ترین کارهای که در شرایط فعلی کشور می توان انجام داد حمایت از صاحبان ایده و نخبگان جوان است.

منصوری فر با تاکید به اینکه باید مجمع خیرین حامی فناور در استان ایجاد شود، اظهار کرد: این مجمع در سایر استان های کشور راه اندازی شده باید برای توسعه استان و ایجاد اشتغال پایدار این مجمع در استان راه اندازی شود.

وی ادامه داد: جوانان پژوهشگر و فناور نیازمند حضور و حمایت خیرین فناور و کارآفرین هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha