سردار «علیمحمد نائینی» در مراسم گرامیداشت ۹ دی در جمع مردم استان ایلام با بیان تسلیت شهادت مظلومانه حضرت فاطمه الزهرا سلام علیها و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعین حرم، شهدای سلامت و سردار سپهبد پاسدار قاسم سلیمانی، اظهار کرد: سردار شهید قاسم سلیمانی، سرباز ولایت و هویت مردم ایران بود و با شهادتش مقاومت را افزایش داد و به قول شیخ نصرالله شهید سلیمانی یک ملت اسلامی بود.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه استان ایلام، با حضور علمای بزرگ، سرداران، عشایر و مردم بسیجیش سرزمین مجاهدت و شهادت شد؛ سرزمینی که سردارانی چون سلیمانی، باکری و همت در آن به شهادت رسیدند، افزود: ایلام سرزمین تحسین برانگیز و تاریخ غرور آفرینی دارد و این راه با وقوع انقلاب اسلامی آغاز شد.
وی ادامه داد: استان ایلام قبل و بعد از شروع جنگ ۲۴۲ عملیات و ۴۳۱ بار مورد تحرکات مرزی قرار گرفت. ۳۷۷ شهید و مجروح داد و با داشتن ۴۲۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق در دوران قبل از جنگ تحمیلی محل ناامنی و تصرفات مرزی قرار گرفت. به گونهای که کشور عراق ابتدا توانست با پدافند سنگین، دهلران، موسیان، مهران، چنگوله و شرهانی را تصرف کند و مردم آن شهرها را آواره نماید. اما مردم ایلام، شهرهای خود را ترک نکردند و به دفاع برخواستند، از آوارگان استقبال کردند و در عملیاتهای مختلف سربلند بیرون آمدند.
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس، استان ایلام ۲۶۰ بار مورد تهاجم هوایی و موشکی عراق قرار گرفت، ۶۰ هزار بسیجی در جبهه داشت و بیش از ۳ هزار شهید و ۱۲ هزار مجروح به همراه ۳۳۷ آزاده تقدیم انقلاب کرد، خاطر نشان کرد: ۴۸ عملیات محدود، کوچک و بزرگ در مناطق مرزی ایلام با کشور عراق برای آزادسازی سرزمین ایران با انجام عملیاتهای چون محرم، والفجر، عاشورا و کربلای یک صورت گرفت.
وی افزود: حتی در روزهای پایانی جنگ و علیرغم پذیرش قطعنامه؛ ایلام مورد تعرض قرار گرفت و بخشی از آن اشغال شد که با تشکیل هستههای مقاومت، عراقیها مجبور به عقبنشینی شدند. در حال حاضر نیز مرزهای استان ایلام میزبان بخش وسیعی از زوار اربعین امام حسین (ع) است و این افتخار دیگر برای استان میباشد.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران در بخشی از صحبتها با بیان اینکه حماسه ۹ دی و ماندگاری آن در تاریخ انقلاب و اینکه خلق این حماسهی مردمی در طول تاریخ دستخوش تحریف قرار نگیرد، ابتکار مقام معظم رهبری بود، تصریح کرد: این روز تجلی حمایت خداوند و روزی درسآموز بود همانگونه که در روایات معصومین به روزهای خدا مانند روز فتح مکه، روز قیام امام مهدی (عج)، روز قیامت و... اشاره شده است در تاریخ انقلاب نیز روز ۱۵ خرداد، ۲۲ بهمن، ۱۲ فروردین، فتح خرمشهر، روز آزادسازی مهران و... یوم الله نام گذاشته شدهاند و یا ۱۳ دیماه روز شهادت سردار دلها نیز یک یوم الله دیگر نامگذاری شده است.
وی با تاکید بر اینکه نهم دیماه ۸۸ نیز یوم الله است، گفت: نهم دی پاسخی به جنگ نرم و پیچیدهی دشمنان غربی بود. دشمنانی که امید به پایان بخشبدن به انقلاب اسلامی داشتند. به همین جهت باید گفت حرکت مردم در ۹ دی ارزش مضاعفی دارد و تعبیر مقام رهبری در فضای غبارآلود سال ۸۸، که مردم بصیرت شناسی خود را عاشورایی به نمایش گذاشتند و آن را تبدیل به حماسهای بزرگ کردند.
سردار نائینی یادآوری کرد: فتنه به حدی بزرگ بود که رهبر انقلاب در ۵۴ نوبت به تبیین ابعاد فتنه پرداخت و همین امر، فتح ملت ایران در ۹ دیماه را ارزشمند و مهم جلوه میدهد. اما متاسفانه رسانهها، نخبگان، جامعه تبیینی، فعالین فرهنگی و هنری کمتر به تبیین این حماسه پرداختند، حماسهای که در کمتر از ۴۸ ساعت بیش از ۴۰ میلیون را بر علیه توطئه عظیم دشمن به حرکت در آورد.
وی با بیان اینکه حرکتی مردم ایران، تجلی ولایتمداری، بصیرت، همبستگی ملی و واکنش عاشورایی بود، خاطر نشان کرد: خبرنگاران خارجی که جهت پوشش ابعاد مختلف حضور مردم در ۹ دیماه به ایران آمدند، حماسهی ۹ دی را با راهپیمایی ۲۲ بهمن ۵۷ مقایسه کردند و در واقع هیچ قدرتی نتوانست عظمت حماسه ۹ دی را کتمان کند.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: مردم ۱۳ استان کشور از جمله ایلام در روزهای ۷ و ۸ دیماه عاشورایی به صحنه آمدند تا به ۲۰۰ هزار شهید انقلاب اسلامی بگویند صادقانه پای نظام و رهبری ایستادهایم. بنابراین این فرهنگ عاشورا بود که دقیقا مانند جنگ تحمیلی، مردم را به میدان آورد بخصوص زمانی که فهمیدند این فتنه هدفی جز براندازی نظام ندارد.
سردار نائینی با تاکید بر اینکه تبیین به موقع رهبر انقلاب باعث شد مردم راه درست را پیدا کنند، افزود: تبیین، جنگ تحریف را شکست داد و تهدید را از بین بُرد و این پیام را منتقل کرد که امکان فروپاشی ایران از داخل وجود ندارد و ملت ایران هیچ کار غربیها را بیپاسخ نخواهند گذاشت و نور خدا در این سرزمین خاموش شدنی نیست.
وی با بیان اینکه عدهای قصد دارند این حماسهی بزرگ را در حد یک اعتراض به انتخابات سیاسی تنزل بدهند، گفت: اگر فتنه درست روایت نشود و با انکار فتنه و به دروغ، روایت خود را منعکس کنند جای ظالم و مظلوم تغییر میکند بدین جهت باید گفت تبیین و روایت این حماسه یک کار جهادی است چرا که امروز جنگ تحریف شناختی تبدیل به یکی از ابعاد جنگ نرم شده است و راه مقابله با آن در دست گرفتن روایت حوادث مهم و تاریخی با بهرهگیری از رسانههای نوظهور است.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: فتنه ۸۸ خسارتهای زیادی به مردم و انقلاب وارد کرد، بین مردم شکاف ایجاد کرد، انتخابات مردم سالارانه و مشارکت ۸۵ درصدی را خدشهدار کرد، شخصیتها تخریب شدند و به دنبال آن تحریمها تشدید شد و باج خواهی از مردم ایران بیشتر شد و غربیهای متوهم فکر کردند که با این فشارها کار ایران به پایان خواهد رسید اما با بصیرت مردم ایران و روحیهی ولایتمداری این نقشه در نطفه خفه شد.
سردار نائینی با تاکید بر اینکه فتنه ۸۸ به اعتراف سران کشورهای غربی از پیش تعیین شده و فتنهای امریکایی صهیونیستی بود، اظهار کرد: علاوه بر نقش تبیینی رهبر انقلاب باید پذیرفت هیچ و رویدادی نمیتواند مثل عاشورا احساسات را برانگیزد. احساسی که در ۹ دی به جریان افتاد و روح قوا مقام معظم رهبری امام حسین (ع) یکبار دیگر نیز به کمک ایران آمد.
انتهای پیام
نظرات