• پنجشنبه / ۹ دی ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400100906571
  • خبرنگار : 71452

/نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰/

تفاهم‌نامه‌ای با هدف گسترش تولیدات علمی

تفاهم‌نامه‌ای با هدف گسترش تولیدات علمی

رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد و جهاد دانشگاهی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجوعه‌های دانشگاهی کشور، مقالات علمی متعددی دارد. هدف از عقد تفاهم‌نامه همکاری مشترک این است که تولید مقالات علمی در کشور روندی صعودی داشته باشد.

صبح امروز (نهم دی) همزمان با آخرین روز برگزاری نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، با هدف «ایجاد سکوی نشر دانش»، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی و جهاد دانشگاهی به امضای دکتر  محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی رسید.

مهندس حبیب‌الله اصغری، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: دانشگاه آزاد به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجوعه‌های دانشگاهی کشور، مقالات علمی متعددی دارد. هدف از عقد این تفاهم‌نامه همکاری این است تا در تعامل میان جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد، تولید مقالات علمی در کشور روندی صعودی داشته باشد.

تفاهم‌نامه‌ای با هدف گسترش تولیدات علمی

وی با بیان اینکه مسائل مرتبط با علم‌سنجی در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: مباحث علم‌سنجی(ساینتومتریک) هم لحاظ شده، یعنی از توان و پتانسیل جهاد دانشگاهی برای گسترش تولید علم در دانشگاه آزاد استفاده شود.

اصغری درباره یکی محورهای تفاهم‌نامه یعنی «استفاده مطلوب از ظرفیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری طرفین در راستای گسترش همکاری بین سازمانی» توضیح داد: فضای مجازی از چند جهت می‌تواند کمک‌ کننده باشد. یکی از وجه‌های سودمند فضای مجازی، اشاعه‌ کننده بودن علم است یعنی یک بسته علمی در قالب مقاله داوری‌شده در فضای مجازی منشتر شود.

رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه انتظار داریم تا فضای مجازی به اشاعه بیشتر علم کمک کند، اظهار کرد: علم هم باید مثل اخبار دیده شود یعنی هر چقدر دامنه انتشار بیشتری داشته باشد، اثربخشی بیشتری خواهد داشت. به طور قطع بستر فضای مجازی به بیشتر دیده شدن مقالات علمی کمک خواهد کرد.

وی درباره "بهبود رتبه‌های بین‌المللی نشریات دانشگاه در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی" از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه خاطرنشان کرد: بسترهای خوبی برای ترجمه ایجاد شده است. جهاد دانشگاهی در زمینه جلوگیری از سرقت علمی بین زبانی فعالیت گسترده‌ای دارد. همچنین هدف این است تا دانشجویان از یافته‌های علمی خارج از مرزهای ایران استفاده کند. به تبع از بسترهای ترجمه بین دو زبان انگلیسی و فارسی یک ابزار ارزشمند به حساب می‌آید تا دانشجویان از مقالات علمی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha