به گزارش ایسنا، حجت الاسلام غلام حسن تسخیری، در مراسم گرامیداشت ۹دی ماه که در مصلی امام خمینی (ره) بجنورد برگزار شد، با اشاره به فتنهای که در سال ۸۸ رقم خورد بیان کرد: این فتنه اولین و آخرین فتنه تاریخ بشری نبوده و نیست؛ فتنه از زمانی که اسلام شکل گرفت و تا وقتی که اسلام استمرار دارد، در مقابل اسلام ناب محمدی وجود داشته و دارد.
وی ادامه داد: قرآن کریم به این نکته نیز اشاره میکند که دشمنانی که با فتنه افکنی در مقابل جبهه حق قرار گرفتهاند، عاقبت شکست سختی خواهند خورد و به وعده الهی، پیروزی با جبهه حق است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه دوکوهه با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم برای جبهه حق ۶ دشمن تعریف کرده است و آنها مشرکین، کفار، منافقین، شیاطین، هوای نفس و مرجفین هستند، اظهار کرد: امروزه یکی از مهم ترین درگیریهای جبهه انقلاب با مرجفین (اراجیف گویان) است؛ جنگ امروز تنها جنگ نظامی،اقتصادی و فرهنگی نیست بلکه جنگ ادراکی است که رسانه و فضای مجازی رها شده، تاثیر بسزایی در افکار عوام و خواص دارد.
این مسئول افزود: جنگ ادراکی در حوزه رسانه قرار گرفته و امروزه نقش رسانه بسیار در جامعه مهم است.
وی با اشاره به گروه کفار و مشرکین که دشمنان جبهه حق هستند، تصریح کرد: این گروه قدرت غلبه برحق را ندارند و فقط میتوانند از پشتِ موانع و دیوارها آسیب برسانند، اما جرأت رویارویی با جبهه حق را ندارند.
تسخیری درخصوص تاثیر بسزای نفاق در جبهه، بیان کرد: پیروزی میدان در دست جبهه حق است اما قرآن به این امر متذکر میشود که مراقب نفاق باشید که چهره دوستی به خود میگیرد اما میتواند ضربه محکمی را به نظام وارد کند.
این مسئول با اشاره به شباهت فتنه جمل در زمان امام علی (ع) با فتنه سال۸۸، اظهار کرد: فتنه جمل فتنهای بود که مردم با امام خود بیعت کردند و از امیرمومنان خواستند تا ولایت جامعه را به عهده بگیرد، آنان گروهی از منافقین با فتنه افکنی سعی نمودند تا حکومت نوپا و علوی امام علی(ع) را از بین ببرند؛ این افراد کسانی بودند که شکم پارگی کرده و مقبولیت خوبی بین جامعه داشتند اما سعی در فتنه افکنی در جامعه اسلامی داشتند.
تسخیری ادامه داد: در جمل سران فتنه از جمله طلحه و زبیر که جزو اولین بیعت کنندگان با امام علی(ع) بودند با بهانههای مختلفی از جمله بهانه رفتن به حج عمره به میدان آمدند که هدف اصلی آنها جمع آوری گروه و نیروی کمکی بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه دوکوهه در خصوص نقش پنج گروه در فتنه ۸۸، تصریح کرد: این پنج گروه بیگانگان با محوریت آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس، ضد انقلاب داخلی و خارجی، خواص بیبصیرت و فرقههای نوظهور بودند که با یکدیگر در این فتنه هم پیمان شدند.
تسخیری با بیان اینکه فتنه ۸۸، ۲۵۰ روز به طول انجامید، اظهار کرد: در فتنه ۸۸ عَلم فتنه به دست کسانی بود که از محبوبیت خوبی بین مردم برخوردار بودند و هرکدام سِمت خاصی در دولت داشتند و جزئی از بدنه نظام بودند با این حال عَلم فتنه را به دست گرفته و افکار عمومی را مخدوش کردند.
وی بهانه شروع فتنه ۸۸ را تقلب در انتخابات عنوان و تصریح کرد: این بهانه دشمنان برای شروع فتنه بود اما هدف آنها فراتر از یک آسیب کوچک به نظام بود؛ هدف دشمنان تخریب وجهه نظام و ولایت فقیه بود.
این مسئول با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند «براندازی نظام هدف اصلی فتنه انگیزی سال ۸۸ بوده است»، بیان کرد: در طول این فتنه شعارهای تندی به اصل نظام و رهبر جامعه داده شد و سرانِ فتنه بیان کنندگان این شعارها را افراد خداجو عنوان میکردند.
وی با بیان شباهت دیگری از جنگ جمل با فتنه سال۸۸، تصریح کرد: دشمنان از روشهای مختلفی برای تزلزل افکار عمومی استفاده میکردند که یکی از این روشها نامه نگاری و انتشار بیانیه و مقاله نویسی بود.
تسخیری افزود: در جنگ جمل، طلحه و زبیر با نامه نگاری به مردم و حاکم بصره گفتند که از امام علی(ع) حمایت نکنید و خود را برای مقابله با ایشان آماده کنید؛ زید بن سوهان از یاران با بصیرت امام علی(ع) و حاکم شهر بصره با نوشتن اینکه این نامه پاسخی ندارد دست رد به سینه طلحه و زبیر زد.
این مسئول ادامه داد: در فتنه ۸۸ نیز نامهای را خطاب به مقام معظم رهبری نوشتند که در آن نامه به منظور ادب حتی سلام نیز نوشته نشده بود؛ نامهها و بیانیههای تهدید آمیز زیادی نسبت به مقام معظم رهبری طی این فتنه نوشته شد که سه بیانیه در رسانه نیز منتشر شد.
تسخیری افزود: پشت پرده این بیانیهها، قلب نظام را مورد هدف قرار داده بودند و قصد در تخریب نظام داشتند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرار گاه دو کوهه، با بیان اینکه فتنه ۸۸ اهداف خاصی را به دشمنان داد، اظهار کرد: از این اهداف میتوان به تشویش اذهان عمومی، امیدواری دشمنان به برخی از جریانات داخلی و سوء استفاده از آنها، تخریب چهرهها و نهادهای انقلابی مانند سپاه پاسداران و نهادهای تحت حمایت رهبری، بازی با حیثیت نظام و انقلاب در خارج کشور و افزایش فشار و تحریمها بود.
تسخیری با بیان اینکه همه ارادتمندان به انقلاب، نظام و مقام معظم رهبری برای سرکوب فتنه تلاش کردند، اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری ملت ایران از یک امتحان بزرگ عبور کرد و دستاوردهای مهمی را به دست آورد و این درس به دشمنان داده شد که اگر جنگی نیز در کار باشد با مردمی با بصیرت رو به رو است.
وی در پایان با هشدار به فتنه گران و دشمنان، بیان کرد: به دشمنان و فتنه گران بیرونی این هشدار را دادیم که پس از رزمایش مقتدرانه سپاه پاسداران دست از پا خطا نکنند چرا که قادریم با موشکهای نقطهزن خود آن ها را با خاک یکسان کنیم.
انتهای پیام
نظرات