به گزارش ایسنا، مجتبی عبداللهی در جلسه کارگروه زیربنایی که روز چهارشنبه هشتم دی ماه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن بررسی 4 پرونده به همراه اعضای کارگروه، افزود: برای تصمیم گیری در خصوص طرح های توسعه ای در قالب طرح تفصیلی باید به صورت میدانی بازدید داشته باشیم.
وی ادامه داد: باید میزان تراکم های ساخت و ساز در روستاها مورد توجه و نظارت جدی قرار گیرد که به بافت و هویت روستاها آسیبی وارد نشود.
عبداللهی گفت: برخی ساخت و سازهای غیر مجاز از گذشته در نقاط مختلف البرز صورت گرفته که اکنون مشکلات و چالش هایی را فراهم کرده است از این رو ضرورت دارد که پس از این اجازه هیچ گونه تخلفی را ندهیم و تا جای ممکن برای حل معضلات گذشته چاره اندیشی کنیم.
وی افزود: عواقب تخلف ها متوجه مردم است بنابراین باید مردم را از مشکلات و گرفتاری های آینده مطلع کنیم تا همراهی بیشتری در ساماندهی ساخت و سازها داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات