مجتبی مهرداد کارشناس و بازرس فنی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در این خصوص در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه بازرسی کالا و کنترل کیفیت در دو دهه اخیر در صنایع نفت، حفاری و فولاد جاری شده و واحدهایی نیز برای این موضوع در نظر گرفته شده است.
وی افزود: موضوعی که مهم است، به روزرسانی رویکردها وابزار آلات مورد استفاده است زیرا استانداردهایی که برای بازرسی و کنترل کیفیت کالا استفاده میشود، معمولا به روزرسانی میشوند و نیاز به بهمگام شدن با آنها وجود دارد.
کارشناس و بازرس فنی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: هدف از برگزاری این کارگاه که به صورت کوتاه مدت برگزار شد این بود که در برخی از موارد مانند کنترلهای ابعادی که نیازمند استفاده از ابزار و تجهیزات است، استانداردهای به روزرسانی شده را به افراد، آموزش دهیم.
مهرداد بیان کرد: سعی و تلاش ما در برگزاری این کارگاه این بود که تا حد امکان، افراد آشناییهای اولیه با این ابزار را پیدا کنند و در خصوص تستهایی اعم از تست مخرب و غیر مخرب که بر روی کالا انجام میشود، توضیحاتی را ارائه دادیم.
وی عنوان کرد: تستهای مخرب، مجموعه تستهایی هستند که اگر بر روی کالا و یا نمونههای اولیه انجام شوند، نمونه مورد نظر تخریب میشود و تستهای غیر مخرب، تستهایی هستند که نمونه مورد استفاده را تخریب نمیکنند.
این کارشناس گفت: هدف از انجام دادن این تستها این است که عیوبی که در قطعات یا کالاها وجود دارد، قبل از استفاده از آن شناسایی شود و از بروز خطاها و خسارتهای جانی و مالی، جلوگیری کنیم.
انتهای بیام
نظرات