حجت الاسلام والمسلمین ولی عادلی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه استان گیلان ۳۵ پایگاه فعال نماز جمعه دارد، اظهار کرد: ائمه جمعه و ستادهای نماز جمعه استان گیلان نیز فعالیت های خوبی دارند.
وی مجموع اعضای ستادهای نماز جمعه و کمیته های شهرستانی در کل استان را حدود ۲۰۰۰ نفر دانست و افزود: ستادهای نماز جمعه متشکل از کمیته های جوانان، خواهران، دانش آموزی، اصناف و... است که در برپایی نمازهای جمعه نقش دارند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان، با بیان اینکه در شهرهای دارای ستاد نماز جمعه شاهد نقش آفرینی افراد متنفذ و صاحب نظر و اساتید حوزه و دانشگاه و شخصیت های حقیقی و حقوقی و فعالان فرهنگی و اجتماعی در اتاق های فکر ائمه جمعه هستیم، گفت: اتاق فکر ائمه جمعه بین ۱۵ تا ۳۰ عضو دارد که در زمینه برنامه الگوی اعتلای انقلابی شهر همکاری می کنند.
حجت الاسلام عادلی یکی از اولویت های شورای سیاستگذاری ائمه جمعه را توجه به جوانان و جذب آنان به نماز جمعه دانست و تصریح کرد: ائمه جمعه در راستای برنامه های فرهنگی به ویژه الگوی اعتلای انقلابی شهر توجه ویژه ای به جوانان و نوجوانان دارند.
وی جوانان را یکی از اعضای ثابت ستادهای نماز جمعه دانست و اضافه کرد: به دنبال شیوع بیماری کرونا، تصمیم بر کاهش تبلیغات جهت حضور حداکثری مردم در نمازهای جمعه گرفته شد، اما نماز جمعه را تعطیل نکردیم و خوشبختانه اکنون شاهد افزایش حضور جوانان و نوجوانان در نمازهای جمعه هستیم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان، با اشاره به آخرین وضعیت شش مصلای نیمه کاره استان، خاطرنشان کرد: به دنبال انتصاب استاندار جدید گیلان، عمده مطالبات مردمی و مشکلات شهرستان ها و لزوم به کارگیری مدیران انقلابی و جهادی و کارآمد را مطرح کردیم و مقرر شد اعتبار احداث مصلاهای نیمه کاره استان در برنامه ریزی سال ۱۴۰۱ دیده شود.
وی مصلاهای انزلی، فومن، شفت و فومن را نیمه کار و دو مصلای رودسر و لنگرود را در مرحله فنداسیون دانست و یادآور شد: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان بنا دارد به جای ساخت مصلا، نمازگزار بسازد.
حجت الاسلام عادلی، طرح توسعه مساجد جامع در شهرهای دارای ظرفیت مردمی بالا را اولویت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان دانست و اظهار کرد: در صورت کوچک بودن مکان اقامه نماز و تعیین زمین مناسب و ضرورت احداث مصلا، مجوز را صادر می کنیم.
انتهای پیام
نظرات